Pressemeddelelse

Få en brugbar pressemeddelelse

Har du et aktuelt projekt, som skal beskrives og formidles ud til medierne, kan du få professionel hjælp til at få skrevet en pressemeddelelse. Teksten kan fortælle din gode historie kort og effektivt, og kan bruges til at formidle vigtig information ud om dit projekt.

På baggrund af dit aktuelle projekt, bliver du interviewet af en journalist, som derefter skriver din pressemeddelelse. Når evt. kommentarer er indarbejdet, får du den endelige pressemeddelelse, som du frit kan bruge til at formidle projektet.

Pris:
500 kr. for medlemmer 
4.000 kr for ikke-medlemmer

Praktisk forløb

På baggrund af dit aktuelle projekt, bliver du matchet med en journalist. Journalisten ser dit fremsendte materiale igennem og interviewer dog på den baggrund. Herefter skriver journalisten din pressemeddelelse.

Når dine evt. kommentarer er indarbejdet, modtager du den endelige pressemeddelelse, som frit kan bruges til at formidle projektet.

Forvent at du skal afsætte tid til forberedelse af materiale og interview.

Forudsætninger

Denne ENETIME henvender sig til dig, der har et færdigt eller næsten færdig projekt, der skal formidles. Interviewet foregår som udgangspunkt i Hovedstadsområdet, men vi tilbyder telefoninterviews til medlemmer i andre dele af landet.
 


Journalist / Nanna Balslev

- freelance kultur- og musikjournalist. Har arbejdet som journalist på store magasiner og dagblade og stået for pressetræning til artister hos Sony Music, Tiger Music og solokunstnere. Har tidligere skrevet pressemeddelelser for bl.a. Sivas, Gregersen, Morten Breum, De Dødelige og Marwan.  I sin fritid arbejder hun som DJ.

Journalist / Danni Travn

- kulturjournalist, forfatter og kommunikationskonsulent. Skriver for en stribe aviser og magasiner. Har udviklet pressemateriale for bl.a. MØ, Mew, Mads Langer, D-A-D, Sanne Salomonsen og The Minds of 99. Kommunikationsansvarlig for KarriereKanonen. Underviser og mentor på Rytmisk Musikkonservatorium. Forfatter til bl.a. 'Bent Fabricius-Bjerre - en biografi' (Gyldendal 2014).

Journalist / Katrine Sekjær

- alsidig kulturjournalist med en forkærlighed for scenekunst. Har skrevet for et bredt spektrum af dagblade, fra Dagbladet Information til sundhedsmagasinet iForm.
Uddannet cand. mag. fra Institut for Kunst- og Kulturvidenskab med speciale i dramaturgi, har skrevet en del dramatik samt forfattet en bog.
 

Ansøgning

​Når du har fået en bekræftelse og betalt dit deltagergebyr, vil du blive kontaktet af journalisten og I aftaler indbyrdes, hvornår interviewet skal finde sted. 
Beregn 6 – 8 uger fra du ansøger til den færdige pressemeddelelse, kan sendes ud. 
  


Ansøgning om ENETIME: Pressemeddelelse

Navn  *
(Fornavn og efternavn)
Email  *
Mobilnummer  *
Fødselsdato (f.eks. 020881)  *
Beskrivelse af dit projekt (forestilling, udgivelse eller lign.)  *
Maks. 5 MB
Hvornår skal projektet lanceres  *
Relevante links
Supplerende materiale f.eks. CV eller lign.
Maks. 3 MB
Notér i prioriteret rækkefølge, hvilken journalist, du ønsker  *
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in English
Søgemaskineoptimering og CMS