Support i hjemmestudiet

Logic / Pro Tools

Sidder du med et spørgsmål eller akutte problemer, der blokerer for dit videre arbejde i musikprogrammerne Logic eller Pro Tools, kan du søge en individuel session, hvor underviseren kommer ud i dit studie eller hjem til dig, og sammen gennemgås problemerne.

Underviseren kan også introducere lettere arbejdsprocesser og genveje i programmeringen, der sparer tid og optimerer dit kreative arbejde. Der ydes support på både Mac og PC-platforme.

En supportsession varer 90 minutter. 

Pris: 300 kr. for medlemmer - ikke-medlemmer 1100 kr.
 

Forudsætninger

Undervisningen foregår som udgangspunkt i Hovedstadsområdet, men vi kigger på tilmeldingerne og ser, om vi kan samle deltagere i andre dele af landet.
 


Supporter / Thor Finland

- er Logic ekspert, komponist, producer og remixer. Har produceret og mixet for et utal af upcoming og etablerede kunstnere som Julias Moon, Rosa Lux, Olga Kouklaki, January Thompson, Kaya Brüel og mange flere. Thor har mere end 20 års studieerfaring og har undervist begyndere og øvede privat i Logic gennem en årrække. 

Supporter / Søren Henner

-  har gennem hele sin karriere brugt Pro Tools som sit primære arbejdsredskab og kender derfor programmet indgående. Søren er uddannet lydtekniker fra Rytmisk Musikkonservatorium og har siden arbejdet professionelt som tekniker/producer inden for alle grene af lydproduktion. Er fast tilknyttet DR som lydtekniker og er ansvarlig for opsætning/support i DR Nyheders lydstudier, SSL mixerpulte etc. Har mangeårig erfaring som underviser i musikproduktion og workflows i lydstudier, bl.a. på Rytmisk Center, Artlab, Den Rytmiske Højskole og Akademiet/Musik+, samt privatundervisning. Han har desuden været på et længere studieophold i Nashville og arbejdet i bl.a. Blackbird Studio, Sony Tree Studio, Money Pit og Loud Recording Studio.
 

Ansøgning og praktisk forløb

Ved ansøgningen fortæller du, hvilket program du arbejder og hvilke tekniske problemer, du ønsker at arbejde med. Når du har fået en bekræftelse og betalt dit kursusgebyr, bliver du kontaktet af underviseren og kan aftale en tid, der passer jer begge. 
 


Ansøg om ENETIME: Support i hjemmestudiet

Fulde navn
 *
Mailadresse
 *
Telefonnummer
 *
CPR-nummer
(DAF-medlemmer påfører de første 6 cifre, alle andre påfører fuldt CPR-nummer)
 *
Hvilket program ønsker du support i?
 *
Beskriv kort, hvilke tekniske problemer, du ønsker at arbejde med
 *
Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed mit samtykke til at Dansk Artist Forbund kan behandle mine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne SAMTYKKEERKLÆRING
 *
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS