Feedback på coachingforløb

Her kan du læse uddrag af de tilbagemeldinger, vi har fået fra medlemmer, som har været igennem et coachingforløb.

”Jeg fik struktureret min hverdag på en bedre måde og kom i forløbet omkring uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre. Meget basalt og enkelt, men utrolig brugbart.”
Sanger og komponist

”Det kan ikke beskrives kort. Eller måske jo: livsændrende!!!
Det har haft KÆMPE betydning. På mange planer! Karrieremæssigt, personligt, i forhold til min familie, mit selvbillede og selvforståelse. Stort! Tak.”

Sanger og sangskriver

”Det er en god idé ikke at have en alt for konkret forestilling om, hvad man forventer af vejledningen. Forvent til gengæld at blive udfordret! Det har været en sund proces for mig”.
Solist og instrumentalist

”Det var en berigende oplevelse for mig og Ole har været den professionelle samtalepartner, jeg havde brug for, da jeg var ved at køre lidt død i mit kunstneriske virke, også fordi der pga. finanskrisen, begyndte at være nedgang i antallet af engagementer og der dermed meldte sig eksistentielle spørgsmål, om det nu også var den rigtige vej jeg havde valgt.

Jeg har ikke fået flere engagementer, men jeg har fået et andet og mere positivt syn på mit arbejdsliv og mit liv i det hele taget. Vi har, blandt rigtig meget andet, brugt tid på at finde ind til de kerneværdier, der ligger til grund for mine valg og fået afdækket uhensigtsmæssige handlingsmønstre, som blokerer for videreudvikling.”

Artist og tryllekunstner
 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS