Karrierecoaches

Coach Henriette Blix

har 37 års erfaring i musikbranchen som direktør for Virgin Records 1983-2002 og er stifter af PDH management og koncertvirksomhed 1972-1986. Hun er endvidere leder af Blix Management og giver individuel branchecoaching. Hun er uddannet Master Practitioner i NLP fra Neuro Linguistic Institute i USA, (1999) og har uddannet sig på Gestaltteraputisk Institut og Københavns Gestaltterapeutiske Institut (2006-2010).

Coach Ole Gulløv

er gestaltterapeut og filosof med 15 års erfaring i undervisning, supervision, terapi og medmenneskelige samtaler. Han er uddannet sociolog (Københavns Universitet 1990), lærer (KDAS 1998) og gestaltterapeut (KGI 2009). Fungerer som lærer, supervisor for ledere og ansatte i den private og offentlige sektor og terapeut. Er endvidere leder af Dynamisk Kommunikation og afholder kurser i personlig udvikling og kommunikation.

Susanne Danig

er scenekunstproducent og konsulent med stor erfaring i strategiudvikling og mentorships for kunstnere.
Hun har skabt festivaler og medvirket til at udvikle kunstinstitutioner og har fungeret som rådgiver for bl.a. Kulturstyrelsen. Er Cand. Mag i Litteraturvidenskab og Moderne kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse samt certificeret Passion Test Facilitator og Flow Consultant i The Wealth Dynamic systemet.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS