Fundraising

Kunsten at finde finansiering til dit projekt

Kursusnummer  /  10-22
Dato  
27. september 2022
Tid  /  kl. 15 - 17 
Underviser  /  Pernille Skov 
Sted   Online via Zoom

Deltagere   30
Medlemspris  /  gratis - kræver tilmelding
Ikke-medlemspris kr. 200 

 

Om kurset

Der er mange måder, hvorpå man kan finansiere et projekt, en indsats eller andet, der har behov for at få tilført ressourcer for kunne realiseres.

På dette online kursus kigger vi på hvilke finansieringsmuligheder, der er til rådighed for dig og vi gennemgår, hvilket indhold og materialer, der bør være på plads, når du starter din fundraising.

Det er både for dig, der er helt ny i fundraising og for dig, der har prøvet det før og trænger til inspiration.

Dagens oplægsholder er Pernille Skov, der har mange års erfaring med fundraising i den kulturelle sektor.

Hvis du slet ikke tidligere har arbejdet med fundraising, kan du eventuelt orientere dig på forhånd i håndbogen ’Fundraising’, der er tilgængelig her   

Forudsætninger
Gå på Zoom fra din Mac/PC eller Smartphone - på Smartphone skal du installere “Zoom” app. Hovedtelefoner + hurtig internetforbindelse anbefales


Pernille Skov

- har i mange år arbejdet med fundraising og finansiering inden for kunst og kultur. Hun er leder af CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation, som er et videncenter på de videregående kunstneriske uddannelser. Derudover driver hun sit eget rådgivningsbureau Contemporary Copenhagen, der arbejder med aktører i kultursektoren. Hun har hjulpet med at sikre finansiering til festivaler såvel som individuelle kunstnere, både til udvikling og til produktion, til folkelige arrangementer samt mere nicheprægede og eksperimenterende projekter og værker.

Læs mere om Pernille på Linkedin og www.caki.dk 


  

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS