Fundraising

Find fondene og lav den gode ansøgning

Underviser / Pernille Skov & Maiken Ingvordsen
Dato 
/ 25. september + 9. oktober 2017
Tid / 25/9 kl. 10 – 15 og 9/10 kl. 10 – 13
Sted / Dansk Artist Forbund, Dronningensgade 68, 1420 København K
Deltagere / 15
Medlemspris / 400 kr.
Ikke-medlemspris / 900 kr. 

 

Pernille Skov

Om kurset

Du får redskaber til, hvordan du laver en stærk og interessant ansøgning, og viden om den danske fondsverden og får nye vinkler på fundraising-arbejdet. Kurset henvender sig både til dig, der aldrig har ansøgt fonde og puljer før men også til erfarne fundraisere, som gerne vil have mere inspiration.

Første workshop – projektbeskrivelse og ansøgning
Vi gennemgår, hvad fundraising er, hvad der kan fundraises til, og hvor du finder ansøgningsmulig-hederne. Du får gode råd til alt fra at pitche dit koncept og lave en stærk projektbeskrivelse til en udførlig guide i, hvad en god ansøgning bør indeholde af materialer.

Maiken Ingvordsen har speciale i idéudvikling indenfor film, musik og design og er medunderviser på den første kursusdag.

Vi gennemgår

  • Den gode ansøgning – beskriv dit projekt
  • Målgruppe og vinkling på dit projekt
  • Sådan laver du et informativt og realistisk budget
  • Hvilke finansieringsmuligheder er der
  • Markedsføring & Samarbejdspartenere, tids- og aktivitetsplan
     

Anden workshop – feedback på eget projekt
To uger efter første workshop mødes vi igen og tager udgangspunkt i deltagernes egne ansøgninger. I små grupper giver vi hinanden feedback på udarbejdet ansøgnings-materiale. Pernille Skov faciliterer processen og giver også individuel feedback i grupperne.

Ønsker du herefter en mere uddybende rådgivning, kan du se nærmere på Dansk Artist Forbunds tilbud om enetime i fundraising.
 


Pernille Skov

- har i mange år arbejdet med fundraising og finansiering inden for kunst og kultur og er i dag ejer af kommunikationsbureauet Contemporary Copenhagen og leder af videnscenteret CAKI. Hun har hjulpet med at sikre finansiering til festivaler såvel som individuelle kunstnere, både til udvikling og til produktion, til folkelige arrangementer og til de nicheprægede og eksperimenterende projekter og værker.

www.caki.dk

 

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677
Søgemaskineoptimering og CMS