Fundraising

Find fondene og lav den gode ansøgning

Kursusnummer / 02-20
Dato 
/ 8. + 25. juni 2020
Tid / kl. 10 – 14 begge dage
Underviser / Pernille Skov 
Sted /
Online via Zoom
Deltagere / 12
Medlemspris / 450 kr.
Ikke-medlemspris / 1.100 kr. 

 
Kurset er fuldt booket.
 

Om kurset

Du får redskaber til, hvordan du laver en stærk og interessant ansøgning, og hvordan du griber ansøgningsprocessen an. Du lærer om den danske fondsverden og får nye vinkler på fundraising-arbejdet. Kurset henvender sig både til dig, der aldrig har ansøgt fonde og puljer før, men også erfarne fundraisere, som gerne vil have ny nspiration og vinkler på fundraising fra professionelle fundraisere.

Første workshopdag: Projektbeskrivelse og ansøgning 
Vi gennemgår hvad fundraising er, hvad der kan fundraises til, og hvor du finder ansøgningsmulighederne. Du får gode råd til alt fra at pitche dit koncept og lave en stærk projektbeskrivelse til en udførlig guide i, hvad en god ansøgning bør indeholde af materialer.

Vi gennemgår
• Den gode projektbeskrivelse – beskriv dit projekt
• Målgruppe og vinkling på dit projekt 
• Præsentation af din personlige profil
• Sådan laver du et informativt og realistisk budget
• Markedsføring, samarbejdspartnere, tids- og aktivitetsplan
• Hvilke finansieringsmuligheder er der

Anden workshopdag: Feedback på eget projekt
To uger efter første workshop mødes vi igen og tager udgangspunkt i deltagernes egne ansøgninger. I små grupper giver vi hinanden feedback på udarbejdet ansøgningsmateriale. Pernille Skov faciliterer processen, og giver også individuel feedback i plenum.

VIGTIGT!
Kurset er planlagt således, at du deltager begge dage. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den første del af forløbet, kan du ikke deltage på den sidste. Du skal kunne afsætte tid mellem de to kursusdage til at udarbejde dit eget materiale samt give feedback på tre andre ansøgninger. 

Kurset er bygget op på følgende måde: 
Den første gang vi mødes, gennemgår vi indhold og praksis for din ansøgning og din fundraisingproces. Herefter har du 6 dage til at arbejde med dit materiale, som du så sender til underviseren. Efter yderligere 3 dage får du tilsendt 3 andre ansøgninger, som du skal læse og give feedback på. Det har du 4 dage til, inden vi mødes igen til feedback og sparring på jeres ansøgninger. 

Inspiration inden kurset
Orientér dig evt. på forhånd i håndbogen ’Fundraising’, der er tilgængelig her


Pernille Skov

- har i mange år arbejdet med fundraising og finansiering inden for kunst og kultur og er i dag ejer af kommunikationsbureauet Contemporary Copenhagen og leder af videnscenteret CAKI. Hun har hjulpet med at sikre finansiering til festivaler såvel som individuelle kunstnere, både til udvikling og til produktion, til folkelige arrangementer og til de nicheprægede og eksperimenterende projekter og værker.

www.caki.dk

  

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS