Grundkursus i professionel speak

Få stemmeteknisk coaching, instruktion og en stemmeprøve

Kursusnummer  12-22
Dato  
15.  oktober 2022  +  seperat individuel session
Tid  /  kl. 9 - 16  +  tidspunkt for individuel session aftales efterfølgende
Underviser   Ann-Louise Mathiesen og Lars-Bo Kjær
Sted  /   Audio Lounge, Amagertorv 14, 2., 1160 København K
Deltagere  /  6
Medlemspris  /  900 kr. 
Ikke-medlemspris  /  3000 kr. 

 
Kurset er overtegnet - tilmeld dig og kom på venteliste

 

Om kurset

Speak efterspørges i rigtig mange sammenhænge. Fra reklamer til radio og tv-programmer,
og bruges også i teatersammenhænge, kort-, dokumentar og spillefilm. 

Grib den unikke chance for at arbejde med to sværvægtere indenfor speak og få en grundig introduktion til de elementer, der er nødvendige for at kunne levere en professsionel speak.

Det eksklusive grundkursus i speak består af to dage og kan lære dig om stemmeteknik, indlevelse og give dig insider-viden om, hvordan du håndterer en professionel studiesession
og the do's and don'ts i arbejdet.

Fælles kursusdag med teori og praktiske øvelser 
Den første kursusdag foregår i et professionelt lydstudie og undervisningen er en blanding af teori og praktiske øvelser. Kursusdeltagerne får grundviden om den stemmeteknik, der er essentiel for at udnytte stemmens fulde potentiale og de får en palette af træningsværktøjer, som kan bruges på daglig basis, når man arbejder med stemmen. 

Lær at modtage instruktion
Vi kommer også ind på, hvordan du arbejder i studiet med kunder og/eller producere og du vil blive trænet i at modtage instruktion. Viden og evner, der er hypervigtige for at kunne udføre jobs og skabe grundlaget for, at både kunden og du får en god oplevelse og kan skabe et godt resultat sammen.

Kurset starter og slutter med at deltagerne indtaler et stykke tekst. På den måde får deltagerne noget direkte målbart at forholde sig til og hvad der skal fokuseres på for at blive bedre.

Individuel stemmecoaching og stemmeprøve
Efter kursusdagen aftales en individuel stemmecoaching-session, hvor deltageren laver en afsluttende speak inkl. feedback, deltagerne modtager et certifikat og en stemmeprøve. 

Stemmen som værktøj
Med dette grundkursus er målet at give deltageren en grundlæggende indsigt i stemmens potentiale. Samtidigt får deltagerne input til at opbygge respekt om stemmen som et værktøj, på samme måde som en sportsperson har ift. sin krop. Deltagerne vil blive klædt på til - både fysisk og mentalt - at kunne arbejde professionelt.

Forudsætninger
Du behøver ikke at have speaket professionelt før, men det forventes, at du er vant til at bruge din stemme på lydoptagelser. Du skal have lyst til at få nyt input og nye værktøjer til at afprøve din stemmes muligheder i speaksammenhæng.
 


Ann-Louise Mathiesen

- er stemmecoach, underviser og stressterapeut. Efter en lang successfuld karriere som sanger og underviser i sang og performance, startede Ann-Louise for 18 år siden som coach, hvor hun i dag har en lang track-record af mennesker, hun har givet et helt nyt sæt af muligheder. Ann-Louise bruger sin lange erfaring og intuition, når hun sætter sig ind i andres situation, sætter 'fingeren på det ømme punkt' og guider den stemmetekniske og mentale træning for at få det bedste ud af stemmen og have en professionel tilgang til arbejdet.  

Lars-Bo Kjær

-  er sound designer og producer. Han har arbejdet med lyddesign og produceret projekter med speak på mere end 3000 reklamer, radioprogrammer, tv-programmer, kortfilm og spillefilm for store virksomheder, bureauer, producere, instruktører, skuespillere og kunstnere i branchen i ind- og udland. Lars-Bo ved hvad, der skal til, for at en speak sidder lige i skabet og er aldrig bange for at gå den ekstra mil for at få det helt rigtige take.

www.speakkurser.dk


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS