Identitet, integritet & sociale medier

Digital synlighed – find balancen

Kursusnummer  08-21
Dato  
/   6. maj 2021
Tid  /  kl. 15 - 17 
Underviser   Ulla Pihl
Sted  /  Online via Zoom
Deltagere  /  30
Medlemspris  /  Gratis - kræver tilmelding
Ikke-medlemspris  /  Gratis -  kræver tilmelding

 

 

Om kurset

Det er vigtigt med digital synlighed, hvis man i dag vil nå længere ud med sin kunst og sine produkter.

Kunst og identitet hænger sammen for mange kunstnere og det kan for mange føles overfladisk og måske for ”sælgeragtigt” at offentliggøre indhold om sig selv, som om det var en vare. Men sådan behøver det ikke være. Det er vigtigt at have sig selv med hele vejen, så arbejdet med at nå ud til dit publikum bliver både givende og sjovt.

På dette fyraftensmøde kigger vi på, hvordan man finder balancen mellem at markedsføre sig selv og sine produkter, samtidig med at man ikke mister sig selv undervejs. 

Hvilket indhold kan man som artist skabe, der gør at folk har lyst til at følge med på sociale medier og hvordan skal man interagere med sit publikum.  

Vi ser også på, hvad der virker godt og hvad der ikke virker og på hvordan vi kan bruge den viden til at skabe en interessant digital profil hvor integriteten er bevaret?   

På mødet får du konkrete værktøjer til at planlægge og skabe indhold på en kreativ måde, som er unik for dig, samtidig med at du vedligeholder og gror din fanbase.  

Forudsætninger
Computer eller smartphone med Zoom installeret. 
Hovedtelefoner + hurtig internetforbindelse anbefales. 
 


Ulla Pihl

- er sanger og komponist uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Skriver, producerer og udgiver indie-pop sange under navnet HunBjørn - senest EP'en "In Vacuo" fra september 2018. Udover at være skabende musiker underviser hun i sangskrivning, musikproduktion, sceneperformance, sang og SoMe markedsføring, som hun har haft stor succes med i sine egne projekter. Frem til 2015 ledte hun bandet Lima Lima, der har 3 anmelderroste albums bag sig - senest "Be Still My Heart" fra 2014. Ulla har desuden skrevet musik til teaterkoncerter, film og div. crossover ensembler med blandet klassisk og rytmisk besætning.

www.hunbjorn.dk
 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS