Instagram workshop - begyndere

Hvordan kommer du godt i gang med Instagram

Kursusnummer  15-22
Underviser  Camilla Stemann Jensen
Dato  /  26. oktober 
2022
Tid   kl. 14 - 17 

Sted  /  Online via Zoom - arr. af FAOD

Medlemspris  /  100 kr. 
 


Om kurset

Har du længe overvejet at prøve kræfter med Instagram? Og har du haft lyst til at lære hvordan du brander dine budskaber gennem tekst og billeder på et socialt medie i rivende udvikling? Så er denne workshop noget for dig!

Step for step vil du denne dag lære platformen og alle dens mulighederne at kende. Det bliver alt lige fra, hvordan du kommer fra start med det rigtige navn, billede og profiltekst, til gennemgang af alle de vigtigste funktioner – og hvordan de hver især kan bruges strategisk – og til at forstå hvordan Instagram kan hjælpe dig hen mod dit mål med dit personlige brand eller din virksomhed. 

Du vil også få kendskab til vigtige apps og hjælpeværktøjer, og lave øvelser som ruster dig til allerede under eller efter workshoppen af dele dit første opslag på Instagram. Du vil gå fra workshoppen med en masse inspiration og værktøjer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Hvordan du kommer perfekt fra start på Instagram
  • Alle de ting der skal være styr på lige fra valg af navn, profilbillede, profiltekst, link i profil, story highlights mm.
  • Gennemgang af de forskellige funktioner på Instagram og forskel på opslag, stories, live og IGTV – samt gode eksempler på hvordan du kommer i gang med de enkelte muligheder
  • Konkrete apps og værktøjer der hjælper dig i gang med at poste nemt og effektivt
  • En Instagram-profil hvor alt det basale er på plads
  • Kompetencer til at kunne dele indhold på Instagram allerede under eller efter workshoppen

Forudsætninger
Du behøver ikke kende noget til Instagram eller have en profil på forhånd, men download Instagram-appen på din mobiltelefon på forhånd. 
Desuden skal du have en computer eller smartphone med Zoom installeret.for at kunne følge online undervisningen. Hovedtelefoner + hurtig internetforbindelse anbefales.  

Vedr. tilmelding
Workshoppen er arrangeret og tilrettelagt af Forbundet Arkitekter og Designere og medlemmer af Dansk Artist Forbund har her mulighed for at deltage. 
Tilmelding foregår direkte hos FAOD.

Spørgsmål vedr. kurset skal rettes til Forbundet for Arkitekter og Designere på tlf. 32 83 69 90.


Camilla Stemann Jensen

- er Instagram og influencer ekspert og har bureauet CPHAGENCY. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +20.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at være influencer og rådgive, undervise og holde workshops for store og små virksomheder.


Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS