Instagram workshop - nybegyndere

Kom godt og effektivt i gang med en profil

Kursusnummer  22-20
Dato  / 
28. oktober 2020
Tid   kl. 14 - 17 
Underviser  Camilla Stemann Jensen
Sted  /  Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg

Medlemspris  /  150 kr. 
Ikke-medlemspris  /  1.500 kr. 
  

Om kurset

Har du længe overvejet at prøve kræfter med Instagram? Og har du haft lyst til at lære hvordan du brander dine budskaber gennem tekst og billeder på et socialt medie i rivende udvikling? Så er denne workshop noget for dig!

Step by step vil du denne dag lære platformen og alle dens mulighederne at kende. Lige fra hvordan du kommer fra start med det rigtige navn, billede og profiltekst, til gennemgang af de vigtigste funktioner - og hvordan de hver især kan bruges strategisk - og til at forstå hvordan Instagram kan hjælpe dig hen mod dit mål med dit personlige brand eller din virksomhed.

Du vil også få kendskab til vigtige apps og hjælpeværktøjer, og lave øvelser som ruster dig til allerede under eller efter workshoppen af dele dit første opslag på Instagram. 

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset
- Hvordan du kommer perfekt fra start på Instagram
- Alle de ting der skal være styr på lige fra valg af navn, profilbillede, profiltekst, link i profil, story highlights mm.
- Gennemgang af de forskellige funktioner på Instagram og forskel på opslag, stories, live og IGTV - samt gode eksempler på hvordan du kommer i gang med de enkelte muligheder
- Konkrete apps og værktøjer der hjælper dig i gang med at poste nemt og effektivt
- En Instagram-profil hvor alt det basale er på plads
- Kompetencer til at kunne dele indhold på Instagram allerede under eller efter workshoppen

Forudsætninger
Du behøver ikke kende noget til Instagram eller have en profil på forhånd, men download og medbring din telefon og Instagram-appen på forhånd.

Workshoppen er arrangeret og tilrettelagt af Forbundet Arkitekter og Designere og medlemmer af Dansk Artist Forbund har her også mulighed for at deltage. 
Tilmelding foregår direkte hos FAOD - følg linket.

Spørgsmål vedr. indhold skal rettes til Forbundet for Arkitekter og Designere på tlf. 32 83 69 90.

 


Camilla Stemann Jensen

- er Instagram og influencer ekspert og har bureauet CPHAGENCY. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +20.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at være influencer og rådgive, undervise og holde workshops for store og små virksomheder.Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS