Karrieretjek

Hvad er der med de managers? Hvad laver de?

Kursusnummer / 22-18
Dato 21. november 2018 

Tid Kl. 17 - 20
Oplægsholdere / Rasmus Damsholt og Stefan Cristopher Petersen
Moderator / Jens Skov Thomsen (DAF)
Sted Dansk Artist Forbund, Dronningensgade 68, 1420 København K
Deltagere25
Pris / Gratis - tilmelding nødvendig

KURSET ER OVERTEGNET - medlemmer kan kontakte forbundet for venteliste!


Om kurset

Hvad er der med de managers? Hvad laver de? Og er det noget, man har brug for som artist? Managerens rolle er mangeartet og et godt samarbejde mellem kunstner og manager kan potentielt skabe store resultater.  

Vi gentager forårets populære event og tager temperaturen på managementbranchen i et møde med de to succesfulde danske music managers Rasmus Damsholt (ATC Management) og Stefan Cristopher Petersen (Out Of Office), der arbejder i feltet pop/urban/electronica/r'n'b/soul. 

Vi skal høre, hvordan de arbejder med og for deres artister, samt hvilke tiltag og prioriteringer, der har gjort en forskel i artisternes karrierer. Arrangementet starter med præsentation og oplæg fra de to managers og jurist Jens Skov Thomsen fra Dansk Artist Forbund vil fungere som moderator og desuden komme med input, da han dagligt er i berøring med kontrakter og samarbejder mellem artister og managers.

Alle fremmødte har mulighed for at stille spørgsmål undervejs i arrangementet.

Fri mingling over lidt mad
Efter oplægget byder Dansk Artist Forbund på et stykke pizza og vand/øl, og her vil der være en mere uformel snak og fri mingling mellem de fremmødte og oplægsholderne.

Program

Kl. 17.00     Velkomst og præsentation
Kl. 17.20     Oplæg fra Rasmus og Stefan – moderator Jens Skov Thomsen (jurist fra DAF)
Kl. 19.00     Åben snak og lidt mad og drikke
Kl. 20.00     Tak for i dag


Søg et individuelt karrieretjek-forløb
Efterfølgende kan sangere, bands og solister ansøge om et individuelt forløb med de to danske music managers Rasmus Damsholt og Stefan Cristopher Petersen, som vil zoome ind på den enkelte artists kunstnerprofil og aktiviteter. Det er en fordel at have være til stede til kick-off eventet.

Vi gør opmærksom på, at de individuelle sessions er begrænsede og udvælges af Rasmus Damsholt og Stefan Cristopher Petersen.

Læs mere og ansøg om et individuelt forløb her
 


Rasmus Damsholt

- 28 år, bachelor fra Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016. Startede herefter eget managementfirma med bl.a. artisterne Chinah, Lowly og Sekuoia. I 2017 trådte Rasmus ind i engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless m. fl. Rasmus driver i dag ATC's nordiske kontor i København og er fortsat manager for sine egne artister, nu under ATC-paraplyen.

Stefan Cristopher Petersen

-  fuldtidsmanager og stifter af managementbureauet Out Of Office. Med en professionel fortid som talentchef hos nordens største digitale mediehus Splay Networks, og tidligere product manager hos Warner Music Danmark har Stefan haft travlt siden han i 2015 blev bachelor fra RMC i Music Management. Foruden sit daglige arbejde med sine Out Of Office artister underviser han løbende som gæsteunderviser på Rytmisk Musikkonservatorium og Innovative Music Management-kurset. Se hjemmeside


 

 
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS