Markedsføring og branding for fysiske artister

Beskriv din produktion

Kursusnummer   13-20
Dato  
2. oktober 2020 
Tid  /  kl. 9 - 17.30
Underviser /  Don Gnu, Katrine Sekjær, Isaac Musuke

Sted / Dynamo Workspace, Finlandkaj 6, 5000 Odense
Deltagere / 15
Medlemspris /  300 kr.
Ikke-medlemspris / 1.400 kr.
 

Om kurset

De fleste artister kender udfordringerne ved at skulle håndtere det kunstneriske arbejde og samtidig levere en skarp kommunikation til omverdenen - ofte på én og samme tid.

I løbet af denne workshop får du hjælp til at blive skarpere på din kommunikation som fysisk performer eller kompagni. Du får inspiration og hands-on redskaber til at fange opmærksomheden hos dit publikum og dem, der skal købe din forestilling; arrangørerne.

En bæredygtig levevej som artist og performer kræver, at indhold og formidling går op i en højere enhed. I løbet af denne workshopdag arbejder vi med greb til at beskrive dig selv, eller dit kompagnis forestilling, på en personlig måde – både i ord og levende billeder.
 

  • Kompagniet Don Gnu fortæller om deres tanker med at inddrage og prioritere markedsføringen i den kunstneriske proces.
     
  • Journalist Katrine Sekjær giver konkrete redskaber til hvordan du kan beskrive din produktion for en arrangør og hvordan dine pressetekster kan spille sammen med dit kunstneriske udtryk.
     
  • Videoproducer Isaac Musuke viser hvordan du kan bruge videoer i din branding. Afprøv hvilke videoer der virker og hvordan du kan fortælle visuelle historier med din smartphone. Gennem oplæg og øvelser får du redskaber til at tilrettelægge dine egne videoprojekter og formidle din kunstneriske profil. 
     

Forudsætninger
Workshoppen retter sig mod fysiske performere indenfor danse- og cirkusområdet.
Medbring smartphone og egen pressetekst. Undervisningen foregår på dansk.
Ta en madpakke med, Dynamo giver kaffen.
 


Don Gnu - Physical Theatre

Blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen og fokuserer på dans og fysisk teater på scene og i film.
Er i dag et af landets mest turnerende kompagnier med forestillinger i ind- og udland. www.dongnu.dk

Kat Sekjær

Erfaren skribent og journalist. Skriver for dagblade, magasiner, fagblade og organisationer. Dramaturg med stor viden om scenekunst og en udpræget sans for, hvordan en historie kan fortælles og formidles til forskellige målgrupper. www.katrinesekjaer.dk

Isaac Musoke
Stifter af filmselskabet SAGN og har de sidste par år lavet film på mobil for at teste både workflow og markedet. Underviser i mobil film-produktion på højskoler og i virksomheder og arbejder derudover med lyrik og musik.
www.sagn.media/producentDansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS