Master class: Voicelab med Perrin Manzer Allen (US/DE)

Voicelab med Perrin Manzer Allen (US/DE)

Underviser / Perrin Manzer Allen (US)
Dato /
 RYKKET TIL EFTERÅRET 2017 - afvent endelige datoer
Tid / Kl.  10 - 16
Sted / DSF Studio, Tagensvej 85, 2200 København N
Deltagere 12
Medlemspris / 750 kr.
Ikke-medlemspris / 1500 kr. 


Perrin Manzer Allen

Om kurset

På denne eksklusive Master Class får du mulighed for at udbygge og udforske din sangstemme i et intensivt arbejde med den efterspurgte amerikanske vocalcoach Perrin Manzer Allen.

I løbet af dette kursus vil du opnå større forståelse af din sangstemme igennem en klar gennemgang af stemmens opbygning, og en præsentation af en række værktøjer og teknikker, der vil hjælpe dig videre i din udvikling.
Kurset består skiftevis af gruppesessions, hvor den teoretiske del afdækkes og afprøves i praksis og en-til-en sessions, hvor kursusdeltageren vejledes specifikt i forhold til sin egen sangstemme.


Det er tilladt at overvære alle sessions for også at få noget ud af sine kollegers oplevelser.

“Singing is the only instrument that is directly connected to the soul. And the synthesis of technique with emotionality allows true expression and communication.“

Forudsætninger
Kurset henvender sig til alle medlemmer, der har lyst til at udbygge og udforske deres sangstemme. Perrin Manzer Allen tager udgangspunkt i den enkeltes kunnen og arbejder med hver enkelt deltager ud fra dennes præmisser.

Forberedelse
Hver deltager medbringer 2-3 sange til brug i løbet af kurset. Sangene kan være alle genrer fra opera over pop til vise.

Undervisningen foregår på engelsk.


Perrin Manzer Allen

- amerikansk sanger, arrangør, komponist og stemmecoach/underviser. Bosat i Berlin. Efter endt sanguddannelse fra Boston University optrådte Perrin Manzer Allen både som opera- og musicalsanger i USA og Europa. Siden 1998 har han især skrevet og produceret musik og fokuseret på arbejdet som musikalsk supervisor og vokalunderviser. Kunstnerisk leder af musicalskolen Joop Vander der Ende Academy i Hamborg fra 2010 – 2016 og har været sangcoach hos det tyske Stage-Entertainment siden starten i 2000. 

www.perrinmanzerallen.com
Kurset er tilrettelagt i samarbejde med  

 


 

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS