Mix - teknik og udtryk

Lær teknik og få dine mix til at lyde bedre

Kursusnummer  09-21
Underviser  /  Louise Nipper
Dato  /  11. + 25. oktober og 8. + 22. november og 13. december 2021
Tid  /  kl. 14 - 18
Sted  
 Soundscape Studio, Forhåbningsholms Allé 16, 1904 Frb. C
Deltagere   8
Medlemspris  /  800 kr.
Ikke- medlemspris  /  1.600 kr.  


Om kurset

Vil du dykke dybere ned i teknikken og træne dine ører, så dine mix bliver bedre? Så tilmeld dig dette intensive mix-kursus.  
 
Vi mødes i Soundscape Studio på Frederiksberg 5 mandage á 4 timer med 14 dages mellemrum. Her gennemgår Louise Nipper værktøjer og teknikker, som du kan benytte til at opnå et godt mix af dine produktioner og tracks. Efter hver mødegang vil du få hjemmeopgaver, som du arbejder med indtil næste mødegang.  
 
Arbejd på eget system
Alle opgaverne kan laves på kursisternes egne systemer, så det er underordnet, hvilket program, du arbejder i. Kursisterne vil blive stillet opgaver, som omhandler egne kompositioner, men også opgaver, hvor der arbejdes på andres materiale.  

Kursets idé og formål
Louise Nipper har de seneste år undervist i mix på Rytmisk Musikkonservatorium og har udviklet et kursusforløb med fokus på lydambition, kunstneriske mix-valg og tekniske færdigheder. Dette er et praktisk kursus, hvor du får metoder til, hvordan du definerer en lydambition og får teknikken til at blive en sjov del af processen, når din sang skal helt i mål. Det er ikke et quick-fix kursus, hvor du kommer hjem med et plug-in, der gør arbejdet for dig, men et kursus for dig, som gerne vil øve dig og forbedre dine evner til at mixe og manipulere din lyd, så den understøtter dét DU gerne vil kommunikere til dit publikum.  

Forudsætninger
Du skal kunne medbringe dine egne produktioner på en bærbar computer, så vi sammen kan arbejde på dine mix i studiet.
Det er en fordel, at du som deltager har basis kendskab til de basale værktøjer som eq, compressor, rumklang og delay. 
​​​​​​​


 

Louise Nipper

- beskæftiger sig indenfor genrer som folk, singer/songwriter, blues, indie, jazz og rock, men arbejder også med mere elektroniske lydbilleder. Har arbejdet som lydtekniker og producer med eget studie i 22 år, hvor hun bl.a. har arbejdet med navne som Sebastian, Claus Hempler, Ida Gard, Bjonko,The Breakers m.fl. Louise har de seneste år undervist på Rytmisk Musikkonservatorium i mix samt i optagelse og akustik. Er desuden selv udøvende sanger og sangskriver og har udgivet 4 albums under kunstnernavnet Alouise.
Modtog i 2018 DJBFAs hæderspris for sit arbejde bag musikken.

www.soundscapestudio.dkDansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS