Nem grafik til SoMe

Billeder, covers og opslag til FB og IG

Kursusnummer   17-22
Dato  
3. + 10. november 2022 
Tid  /  kl. 15 - 17
Underviser  /  Brian Skaaning, Certa Web

Sted   Online via Zoom
Deltagere   20
Medlemspris  /  200 kr.
Ikke-medlemspris  /  800 kr.
 

Om kurset

På dette kursus bliver du introduceret til programmet Canva, som er et intuitivt og brugbart grafikværktøj. Du får de basale brugskompetencer til at arbejde med billeder, flyers og grafiske elementer til din markedsføring på Facebook og Instagram.

Vi tager udgangspunkt i programmets gratis funktioner og de skabeloner, der allerede ligger i programmet, hvor du med meget lidt redigering kan lave flot grafisk materiale.

Vi gennemgår, hvordan du laver billeder i de rigtige størrelser til Facebook og Instagram og hvordan du sætter tekster og grafik ind over billeder. Vi vil desuden arbejde med forskellige billedeffekter, også kaldet filtre, som omhandler kontrast, farver og lys i billedet.

Vi arbejder med:

  • Facebook skabeloner i Canva
  • Håndtering af billeder i Canva: beskæring, skalering, brug af filtre, indsæt tekster og grafik
  • Opløsninger og størrelser
  • Filformater
  • Canva app på mobiltlf. til hurtig upload og brug af egne billeder

Du får små opgaver, du skal løse både på kurset og imellem kursusdagene og du kan få svar på dine spørgsmål eller udfordringer undervejs. Efter kurset har du forudsætningerne til på egen hånd at udforske de mange muligheder i Canva samt den tilhørende app.

Deltag online
Kurset afvikles online over 2 moduler med en uges mellemrum.
Mellem modulerne vil der være en mindre hjemmeopgave. 

Forudsætninger
Du skal bruge computer og smartphone og inden vi starter, skal du have oprettet en konto i Canva. Alle deltagere modtager en lille guide inden kurset. Du behøver ikke have grafiske færdigheder eller anden viden om billeder for at deltage på dette kursus. 
 


Brian Skaaning

- ejer af virksomheden Certa Web, der til daglig arbejder jeg med web og marketing f.eks. hjemmesider i WordPress.Hertil kommer kursusvirksomhed, hvor Brian har undervist i web, markedsføring og grafisk software gennem mange år på fagforeninger og uddannelsesinstitutioner. 

www.certa-kurser.dk


Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS