Ordløst spil og humor

Ordløst spil og humor - workshop uden ord med Paolo Nani

Kursusnummer / 07-18
Dato 
/ 14 + 15 + 16. maj 2018
Tid / kl. 9 - 15
Underviser / Paolo Nani

Sted / Dansesalen, Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E, 1620 København V
Deltagere / 15
Medlemspris /  600 kr.
Ikke-medlemspris / 1400 kr.
 

Om kurset

I løbet af en tre-dages workshop med skuespiller og instruktør Paolo Nani får du en unik chance for at fordybe dig i de kreative sider af arbejdet som skuespiller, hvor bl.a. det ordløse og humoristiske sceneudtryk bliver udforsket.

Paolo Nani er kendt for sin ekstraordinære timing og sit præcise kropssprog. Han har udviklet sin egen arbejdsmetode med praktiske redskaber, som han gerne deler ud af i undervisningssammenhæng. Som erfaren kunstner ved han, at enhver artist skal vælge sin egen vej gennem de utal af muligheder, der er tilstede for hver optræden - de 1.000 mulige stilarter og spilleteknikker, kalder han det.

På denne workshop får deltagerne mulighed for at komme helt ind i de elementer, der skaber den gode scene, de vil afprøve konkrete øvelser og spil-teknikker, udforske ’kreativt tyveri’ med inspiration fra andre kunstnere og opleve hvordan improvisation og nye elementer kan udvikle den enkelte artists optræden.

Udvikl din optræden ved at mestre basale spilleregler
I første del af workshoppen arbejdes der med de grundlæggende elementer, der er med til at gøre en optræden succesfuld: dramaturgiske drive, timingen og stil. I anden del fortsætter udforskningen gennem improvisation. Her arbejder deltagerne bl.a. med øvelser, der understøtter den kreative tilstand og forløser den opfindsomhed, der skal til for at virkeliggøre egne idéer enkelt og tydeligt. 

Workshoppens indhold

  • ·         Dramaturgisk fremdrift
  • ·         Hvad skal der til for at scenen fanger publikum
  • ·         Hvordan kan du styre rytmen i en optræden 
  • ·         Bevar en organisk kontakt med publikum
  • ·         Kreativt tyveri - forstå kompositionen i en stil og gengiv den
  • ·         Brug flere genrer og kombiner dem når du optræder

Påklædning
Afslappet tøj du kan bevæge dig i.

Undervisningen foregår på engelsk.


Paolo Nani

- er en multifacetteret kunstner, skuespiller og instruktør, og er kendt for sin ekstraordinære timing, sit morsomme og præcise kropssprog, sin mesterlige mimik og skuespil. Paolo Nani er bedst kendt for sin ordløse comedyforestilling Brevet, som fortsat spiller over hele verden. Paolo Nani, født i Italien og bosat i Danmark, er en meget respekteret klovn både herhjemme og i udlandet. Han har gennem årene udviklet sit eget undervisningskoncept, der giver redskaber til at forstå, hvad der får en scenescene til at virke.

www.paolonani.com 

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS