Projektstyring for kreative

Sæt kloge mål og gør dine idéer til virkelighed

Kursusnummer  14-22
Underviser  /  Cecilia Krill
Dato  
6. oktober 2022
Tid  /  kl. 15 - 17
Sted   Aarhus
Deltagere   15
Medlemspris  /  Gratis - kræver tilmelding (tast rabatkoden DAF-medlem)  
Ikke-medlemspris  /   200 kr.  

Om fyraftensmødet

Har du skuffen fuld af gode ideer, som du ikke rigtig får gjort noget ved? Det kan være nye samarbejder du har lyst til, en ny type sangskrivning, du har i tankerne eller ideer til udvikling
af en forestilling.

I en travl hverdag kan det være svært at få tid og energi til at søsætte nye projekter. Du går måske i stå med det, du egentlig gerne ville, fordi du mister overblik, mod eller motivation. Eller måske føles det bare ind imellem, som om du kører med håndbremsen trukket?

Der er hjælp at hente på dette live fyraftensmøde i Aarhus om personligt lederskab og projektstyring for kreative hjerner. Du får enkle og effektive redskaber til at sætte motiverende mål, og komme i gang med arbejdet uden tvivl og tøven. Du lærer desuden, hvordan du kan trække på dit mod og styrke din handlekraft, når du skal i gang med nye projekter - eller kickstarte noget, der er gået lidt i stå.

Sundhed for kunstnere
Dansk Artist Forbund har de seneste år sat fokus på kunstnere og sundhed med en række fyraftensmøder med viden og inspiration indenfor en bred opfattelse af begrebet sundhed. 


Cecilia Krill

- er underviser og coach med mange års erfaring - både som udøvende musiker og underviser i kunstnerisk entreprenørskab på landets konservatorier, og som soloselvstændig rådgiver for iværksættere og freelancere. Cecilia Krill er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, diplomuddannet i ledelse & coaching, samt Cand. mag i læring og forandringsprocesser. Derudover er hun forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors Akademi for Drivkraft – personligt lederskab for musikere.

Læs mere om Cecilia KrillDansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS