Record & Edit II

Kom ud over rampen

Kursusnummer  12-20
Dato  
/  12. maj 2020 
Tid  /  kl. 10 - 17
Underviser  /  Ole Blegvad & Emil Falke 

Sted  Online via Zoom 
Deltagere   12
Medlemspris  /  300 kr. 
Ikke-medlemspris /  1.000 kr. 

 

Om kurset

Kom ud over rampen, og lav dine egne film til de sociale medier.

Hvad er den gode historie og, hvad er et godt indhold til online medierne.

Vi graver et spadestik dybere i den visuelle værktøjskasse med teknik, storytelling og praktiske øvelser, så du med din smartphone kan optage, redigere og dele dine egne film til youtube, instagram og facebook.

Har du været med på Record & Edit I, så har du nu mulighed for at pudse dine færdigheder af, og rykke et step længere med dine egne film til de sociale medier. 

Forudsætninger
Kurset kræver en smartphone med et af de to gratis redigerinsprogrammer iMovie (til iPhone) eller Kinemaster (Andriod /Samsung, Huawei m. m) – findes i en gratis version.
 


falke&blegvad

- mødte hinanden i DRs kulturafdeling og har siden 2015 produceret film og visuel kommunikation til en bred vifte af kunder. 
Emil Falke er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole SUPER16 ved Nordisk Film. Hans film har været nomineret med sine film til Det Danske Filmakademis Robert-priser.
Ole Blegvad har arbejdet som journalist i 25 år, især indenfor kultur og samfundsstof. Han har tidligere arbejdet på TV-avisen, som vært i B&U-afdelingen og i radioprogrammet  “Kulturnyt”. 


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS