Rettigheder i kontrakter

Hvem tjener penge på din musik?

Underviser  Tanja Duus og Nathalie Rothe 
Dato  
 udskudt til efteåret 2022 
Tid  /  kl. 15 - 16
Sted  /  Online via Zoom 
Deltagere  25
Medlemspris  /  Gratis 
Ikke-medlempris  100 kr. - kræver tilmelding


Om kurset

Når man står overfor en ny kontrakt, kan det være svært at gennemskue, hvordan rettigheder og økonomi spiller sammen. Er der plads til kreativ udfoldelse, er økonomien i orden og svarer den til forpligtelser og rettigheder?

På dette webinar gennemgår vi de rettigheder, du kan tjene penge på og som er til forhandling i indspilningskontrakter og forlagsaftaler.   
 

Hvad handler du med i en kontrakt?
I en indspilningsaftale overdrager artisten ikke kun rettighederne til udnyttelse af indspilningerne. Mange musikselskaber vil også være interesseret i at udnytte andre rettigheder, f.eks. til at lave merchandise, sponsoraftaler eller andet. Forlagsaftaler indeholder også muligheder for indirekte og direkte indtjening.

Få overblik over alle de måder din musik kan udnyttes og hvad det betyder for din indtjening som artist. Kurset har fokus på det juridiske i de to typer aftaler. Vi gennemgår i store træk aftalerne og fortæller, hvad du særligt skal være opmærksom på.

Deltag på dette webinar og få styr på dine rettigheder og de økonomiske potentialer i musikkontrakter.
 


Tanja Duus

- Jurist i Dansk Artist Forbund og har desuden bred kontrakterfaring som jurist i rettighedsorganisationen Create Denmark og Dansk Teater.

Nathalie Rothe

- Advokat, leder af juridisk team i Dansk Artist Forbund og erfaren rådgiver i kontraktforhandling samt rådgivning ved udgivelser af egen musik/udgivelser på eget selskab.
 

 

 

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS