R'n'B Styling med Monique Thomas (US)

Riffs, runs & adlibs

Kursusnummer  /  09-20
Dato  /  18. + 19. april 2020 - Udskudt - ny dato vil blive annonceret snarest
Tid  /  kl. 9.30 - 16.30
Underviser   Monique Thomas (US)
Sted  Flamencosalen på Rytmisk Center, Vesterbrogade 107, 1620 København V
Deltagere  /  15
Medlemspris  /  600 kr. 
Ikke-medlemspris  /  1.000 kr. 

KURSET ER UDSKUDT
 DAF følger regeringens anbefalinger og lukker ned for kontor og aktiviteter 


Om kurset

Dansk Artist Forbund giver her professionelle sangere en enestående mulighed for at arbejde med den toperfarne og karismatiske amerikanske sangerinde og stylecoach Monique Thomas.

Over en weekend vil vi arbejde med improvisation indenfor soul og r'n'b-genren. Der vil blive arbejdet med riffs, ad-libs, ornamentering (fraseringer) i et musikalsk legerum, da Monique med 20 års undervisningserfaring har evnen til at lege deltagere til at blive bedre sangere, så læring bliver en musikalsk leg. 

Vokalimprovisation og personlig fortolkning er dybt forankret i den afro-amerikanske musik og har gennem mere end et halvt århundrede påvirket den vestlige verdens popmusik. 

Der vil blive arbejdet med hvilke skalaer, der kan bruges hvor og hvilke impro-variationer, der er oplagte at bruge hvornår. 

Workshoppen vil bestå af fællesøvelser, call/response, men teknikkerne vil også blive afprøvet solo, hvor vi lytter til hinandens forskellige stemmer og sound.

Workshoppen er for øvede sangere. 

Se eksempel på Moniques undervisning

 


Monique Thomas (US)

- er sanger og vokalcoach. Født og opvokset i Philadelphia (US), hvor hun fra barnsben var aktiv som sanger og pianist i kor, marchorkestre og highschool jazzbands. Hun fik sin jazz degree fra William Paterson University og har været aktiv sanger på clubber og tv-shows i hele USA indtil hun i 1998 flyttede til Frankrig. Her har hun haft base siden og er ansat som musikalsk leder af CIAM Music School i Bordeaux. Hun har fortsat sin karriere som sanger og har turneret over hele Europa. 

www.moniquethomasmusic.com
 
 

 
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS