Om seminarets oplægsholdere

Henrik Fuglesang
Head of Sales & Distribution Services hos Believe Distribution Services (Nordics). Har siden 2005 haft fokus på digital distribution, nye forretningsmodeller, indholdsproduktion, innovation, forretningsudvikling og kommunikation mellem label, kunstnere og fans.
Parallelt med jobbet i Believe arbejder Henrik som selvstændig i musikbranchen.

Kristoffer Rom
Grundlægger og medejer af Tambourhinoceros, der udgiver Efterklang, August Rosenbaum, Blondage, Palace Winter, Cancer, Chorus Grant, CTM, Treefight For Sunlight, Iceage, The New Spring m.fl.
Har også stiftet PR bureauet Nordic Waves, der promoverer udgivelser og artister. Kristoffer har været formand for DUP i 5 år og har i tidernes morgen spillet trommer i gruppen OhNoOno.

Kjetil Mulelid
Norsk jazz pianist og komponist. Kjetil har udgivet musik i flere konstellationer: Kjetil Mulelid Trio, Kjemilie og Wako og samarbejdet med en række artister og solister.

Jens Skov Thomas
Jurist hos Dansk Artist Forbund med speciale i rettigheder og forhandling af individuelle kontrakter for forbundets medlemmer. Desuden er Jens også selv aktiv og udgivende artist i grupperne VETO og Mantua og deler gerne ud af egne erfaringer med musikudgivelse.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS