Sundhed for kunstnere: Mental træning

Mental træning for artister

Kursusnummer  /  24-20 
Dato  
/  19. november 2020 
Tid  kl. 15 - 17
Underviser   Gitte Karvonen

Sted   Online via Zoom
Deltagere  /  30
Medlemspris  /  Gratis - tilmelding nødvendig
Ikke-medlemspris  /  Gratis - Kurset er fuldt booket - der ingen ledige pladser

 

 

Om kurset

Der tales og skrives meget om den mentale sundhed for artister for øjeblikket, men hvad kan man egentlig gøre for at trives bedre? Og hvad er det egentlig, der belaster?

Dansk Artist Forbund arrangerer en kæde af gå-hjem møder omkring sundhed i kunstnernes arbejdsliv og denne eftermiddag handler det om, hvordan du kan styrke dit mentale overskud. Sportsfolk har i årevis vidst at mental træning er ligeså så vigtig som fysisk træning, ikke mindst hvis man vil opnå noget på den lange bane. Mentaltræning er for psyken hvad styrketræning er for kroppen. Man kan have sit eget individuelle fokus eller udviklingspunkt, f.eks. evnen til at huske replikker, skabe nyt materiale eller disponere sin energi rigtigt. 

For mange artister er arbejdslivet sammensat af forskellige komponenter som forberedelse/produktion, afvikling og synlighed. Hver del kræver noget forskelligt og skal være 'lige i skabet 'for at få karrieren til at køre. På dette gå-hjem møde vil Gitte Karvonen fortæller om sine erfaringer med mentaltræning for kunstnere og komme med konkrete teknikker, der kan bruges af deltagerne fremover. Mentaltræningens formål er have det optimalt og præstere optimalt.


Gitte Karvonen

-  er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet indenfor arbejdsmiljø, vejledning og rådgivning og som projektmager indenfor kultur i 30 år. Hun har undersøgt musikeres trivsel gennem mange år, og siden bredt sig til andre kreative fag som skuespillere, forfattere og andre, der bruger deres person professionelt. Gitte Karvonen laver sessions, workshops og foredrag med fokus på løsninger og muligheder.

www.gittekarvonen.dk


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS