Sundhed for kunstnere: Præstationspres

Bliv klogere på nervøsitet, præstationsangst og negativt tankemylder

Kursusnummer  04-22 
Dato  
/  22. marts 2022 
Tid  kl. 16 - 18
Underviser   Gitte Karvonen

Sted   Online via Zoom
Deltagere  /  30
Medlemspris  /  Gratis - tilmelding nødvendig
Ikke-medlemspris  /  Gratis - tilmelding nødvendig 

 

 

Om kurset

Som udøvende artist lever man af dét, man præsterer. Den eksponering kan også blive til et pres, der skaber mistrivsel som f.eks. tankemylder, uro eller decideret angst.

Præstationsangst findes i mange udgaver lige fra sceneangst, ubehag ved networking, smalltalk eller samtaler om projekter. Nervøsitet er en naturlig reaktion, men præstationsangst kan hæmme din karriere og påvirke dine valg negativt. Heldigvis kan man arbejde med præstationsangsten, så den ikke længere styrer og fylder. 

På dette fyraftensmøde får du konkret viden og redskaber til at håndtere præstationspres og nervøsitet.
 


Gitte Karvonen

- er mentaltræner og har arbejdet med vejledning og rådgivning i over 25 år. Hun har undersøgt musikeres trivsel gennem flere år og har på denne baggrund etableret en rådgivnings-
virksomhed for udøvende og andre indenfor kulturbranchen. Gitte Karvonen arbejder konkret og målrettet med løsninger og muligheder og giver sessions og workshops samt holder foredrag med fokus på løsninger og muligheder. Gitte tilbyder sessions for individuelle, bands og par og har en samarbejdsaftale med DAF, der giver medlemmerne rabat på sessions.

www.gittekarvonen.dk


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS