Sundhed for kunstnere: Skiftende arbejdstider

Gå-hjem møde

Kursusnummer  /  14-20
Dato  7. maj 2020
Tid  /  Kl. 14 - 16 

Oplægsholdere   Gitte Karvonen
Sted
Online - via Zoom - du får tilsendt direkte link v. tilmelding
Deltagere  /  25

Medlemspris /  Gratis - men kræver tilmelding
Ikke-medlemspris  
/  Gratis - men kræver tilmelding


Om kurset

Der tales og skrives meget om den mentale sundhed for artister for øjeblikket, men hvad kan man egentlig gøre for at trives bedre? Og hvad er det egentlig der belaster?

Dansk Artist Forbund arrangerer en kæde af gå-hjem møder omkring sundhed i kunstnernes arbejdsliv og denne eftermiddag handler det om hvilken effekt de skiftende arbejdstider kan have på krop og psyke.

At være artist betyder at du i langt de fleste tilfælde må leve med skiftende arbejdstider, der belaster krop og psyke. De skiftende arbejdssteder betyder også at der er nye mennesker at forholde sig til, samtidig med at man skal præstere sit bedste. Hvis man er på tour kan man glæde sig til at komme hjem, men når man så er kommet hjem kan det måske være svært at omstille sig til at være hjemme. Skiftet mellem ude og hjemme, behovet for at være alene eller at være fri for forventninger, kan give en oplevelse af at man altid er under pres. 

Underviser Gitte Karvonen vil fortælle om nogle af de faktorer der har betydning for trivslen og om hvad man kan gøre for ved de belastninger.
 


Gitte Karvonen

-  er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet indenfor arbejdsmiljø, vejledning og rådgivning og som projektmager indenfor kultur i 30 år. Hun har undersøgt musikeres trivsel gennem mange år, og siden bredt sig til andre kreative fag som skuespillere, forfattere og andre, der bruger deres person professionelt. Gitte Karvonen laver sessions, workshops og foredrag med fokus på løsninger og muligheder.

www.gittekarvonen.dk

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS