Videoer til sociale medier

Brug små film i din markedsføring – også på YouTube

Underviser / Maiken Ingvordsen
Dato / 11. + 12. september 2017
Tid / kl. 10 - 14
Sted Dansk Artist Forbund, Dronningensgade 68, 1420 Kbh. K
Deltagere
 / 12
Medlemspris / 400 kr.
Ikke- medlemspris / 900 kr.  
Maiken Ingvordsen

Om kurset

Med en iPhone eller iPad, kan du med de rette apps nemt skabe velfungerende film, som du kan dele på nettet. Videoer som en del af en markedsføringsstrategi, er noget af det hotteste lige nu. Desuden får du mulighed for at oprette en professionel YouTubekanal og får viden om, hvordan du kan tjene penge på dine videoer på YouTube – som ekstra gevinst.

Sociale medier som f.eks. Facebook prioriterer opdateringer med video meget højt i deres algoritme, og ofte er selv en film på 20 sekunder lang nok til at skabe en stemning og formidle et budskab. Men hvordan skaber du videoer, der teknisk og indholdsmæssigt er på højt nok niveau med mobil og iPad?

Fra optagelse og redigering til færdig film
I løbet af dette kursus lærer du at lave dine egne videoer, så de fungerer på nettet. Fra optagelse og redigering til færdige film. Du vil få tips til lys og lyd, hvilke apps du kan bruge samt supplerende og inspirerende videoeksempler. Vi uploader filmene direkte til Facebook og YouTube og gennemgår, hvordan du kan bruge YouTube som professionelt medie og ny digital ”scene”.

Medbring eget grej og login
• iPhone eller iPad - husk login til din Apple-konto (vi downloader apps i løbet af kurset)
• Bærbar computer
• Har du allerede en YouTubekanal, så husk at medbringe dit login

Deltagerforudsætninger
Det er ikke nødvendigt at være digital specialist, men du skal kende elementære, digitale fagudtryk.


Maiken Ingvordsen

- er uddannet jazzpianist fra Rytmisk Musikkonservatorium og har udgivet en lang række cd’er og dvd’er. Ejer af So What Copenhagen, et kreativt produktions- og brandingbureau med speciale i idéudvikling indenfor musik, bøger, film og design, kreativt entreprenørskab og personlig branding. Maiken har udgivet flere fagbøger. Er fast tilknyttet forlagene Lindhardt og Ringhof og Carlsen som digital strateg og brandmanager. 

www.sowhatcopenhagen.dk
Kurset er tilrettelagt i samarbejde med Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS