Workshop 4 - Sådan kommer du i gang med at blogge og skabe struktur i dit indhold

Onsdag den 12. december 2018, kl. 9 - 12

På denne workshop får du en introduktion til ”Årshjulet”, hvordan du finder inspiration til struktureret at skabe indhold med forskellige vinkler. Vi taler også om, hvordan du bedst spreder dit indhold, så det bliver læst af flest muligt - uden at du skal have et reklamebudget.

Hvem henvender workshoppen sig til
Workshoppen henvender sig til dig, som har en fungerende WordPress hjemmeside og forstår at arbejde med tekst, lyd, billede og video (alt efter dit behov), men som måske savner inspiration til hvordan du bedst kan tilrettelægge dit arbejde med at producere indhold, og få inspiration til hvordan du bedst muligt spreder dit budskab.

Inden workshoppen
Workshoppen forudsætter at du har erfaring med WordPress og har kan arbejde med tekst og billede redigering til web. Du har en fungerende hjemmeside og kan tilgå administrationsområdet.

Det får du ud af workshoppen
Efter workshoppen har du en plan for hvilket indhold, der er relevant for din hjemmeside, og hvornår du skal producere og publicere det. Du forstår hvordan indhold kan genbruges og sammensættes på nye måder, og du har en klar struktureret tilgang til dit indhold og arbejde med sider og indlæg, så du bedst muligt kan sprede dit indhold ud på andre platforme.

Pris: 300 kr. inkl. let forplejning

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at udfylde og sende formularen nedenfor.
Hvis du tilmelder dig mere end 1 kursus, anser vi den rækkefølge, du har tilmeldt dig, som din prioritering. 

Jeg ønsker at tilmelde mig WORDPRESS WORKSHOP 4 (kursus-nr. 20-18)

Fulde navn
 *
Mailadresse
 *
Mobilnummer
 *
CPR-nummer (DAF-medlemmer påfører de 6 første cifre, alle andre påfører fuldt CPR-nummer)
 *
Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed mit samtykke til at Dansk Artist Forbund kan behandle mine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne SAMTYKKEERKLÆRING
 *
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS