Workshop: Clown for life

3 dages klovneskole med Patrick van den Boom (NL)

Kursusnummer  /  07-23
Dato  
6., 7. og 8. oktober 2023
Tid  /  kl. 9:30 - 17:30  
Underviser  /  Patrick van den Boom
Sted   AFUK, Enghavevej 82B 2450 København V
Deltagere   16
Medlemspris  /  kr. 800
Ikke-medlemspris kr. 2400

Om kurset

På workshoppen "Clown for life – Clown & Vocal Explosion" får du muligheden for at lære kunsten at bruge klovnefiguren i arbejdet med ældre, syge eller mennesker med mentale helbredsudfordringer og for livet generelt.

Det er en meget anderledes kunst at arbejde som klovn på en stuegang eller et plejehjem end fra en scene eller som del af et event. Man skal kunne læse rummet og reagere på en særligt fintfølende måde, hvis stemningen ændrer sig.

Opmærksomhed er en af klovnens vigtigste redskaber. Et forstærket fokus på reaktionerne fra publikum og tilskuere gør det nemmere at være fri i rollen som klovn.

Det er vigtigt, at man som klovn kender sin plads i rummet, så publikum føler sig som den vigtige del. Klovnen er helten, der hjælper patienten med at se de lyse og sunde ting bag sygdommen, men det er ifølge Patrick altid barnet eller den ældre, som er stjernen.

På workshoppen kommer du til at arbejde med både mime, stemme og improvisaton. Du lærer hvordan du i klovnearbejdet mærker efter om du skal være udadvendt, tage den med ro, være konkret i udtrykket eller mere abstrakt.

Workshoppen foregår på engelsk.
 


Patrick van den Boom (NL)

- kører den anerkendte klovneskole ”Klokkeklovnene”, der fra deres base i Norge har undervist tusindvis af skuespillere, dansere, klovne og akrobater rundt om i Europa. 

I denne workshop tager Patrick udgangspunkt i klovneri for ældre med demens og indlagte - og kobler det med brugen af mimeri og sang.Læs mere om Patrick van den Boom


Jeg ønsker at tilmelde mig CLOWN FOR LIFE - Clown & Vocal Explosion - kursusnummer (07-23)

Fulde navn
 *
Mailadresse
 *
Telefonnummer
Skriv et nummer, du træffes på i dagtimerne
 *
CPR-nummer
DAF-medlemmer påfører de første 6 cifre, alle andre påfører fuldt CPR-nummer
 *
Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed mit samtykke til at Dansk Artist Forbund kan behandle mine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne SAMTYKKEERKLÆRING
 *
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS