Lille Skiveren

Søg om en uges ophold ved Vesterhavet

Sammen med andre kunstner-
organisationer råder Dansk Artist Forbund over 8 uger i huset kaldet Lille Skiveren, Jens Otto Krags gamle bolig tæt på den lille by Skiveren - en lille by bag klitterne ved Tannis Bugt i Skagerak. Skiveren hører under Frederikshavn Kommune. Huset har gennemgået en renovering i 2010 og fremstår flot og hyggeligt.

Ugerne skifter fra år til år og tilbydes til medlemmerne efter ansøgning.

Husets faciliteter

Huset er stort og attraktivt, og beliggenheden er unik og tæt ved vandet. Til huset hører 18 tønder land, og der er udsigt til naturen fra alle husets vinduer.

I huset er der seks enkeltsenge, en trekvart seng og to sovesofaer. Ud over de 12 faste sengepladser er der fire gæstesenge til rådighed. Der er to badeværelser (det ene beliggende lige overfor saunaen), et atelier med pejs, et atelier med brændeovn og klaver (dog ustemt), stort spisekøkken, stor stue med pejs og flere terrasser. Der er netadgang og trådløst netværk i huset. Der er ingen vaskemaskine.

Se flere fotos fra huset

Alle uger i 2021 er udlejet

Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, skriv til og du vil blive kontaktet, hvis vi modtager et afbud.

Corona-restriktioner
Hvis myndighederne udsteder corona-restriktioner der gør det umuligt benytte huset i en tildelt uge, får det berørte medlem direkte besked om mulighed for tilbagebetaling.

DAF har ingen mulighed for at tilbyde erstatningsuge.

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS