Presserådgivere

De professionelle presserådgivere i PressRoom

Annette Wigandt

Annette Wigandt har i 14 år haft sin gang på det multinationale musikselskab Universal Music som Promotion Director. Siden 2004 har hun haft sin egen virksomhed Wigandt Inc., som beskæftiger sig med management, PR og projektledelse indenfor kunst- og kulturverdenen. Primære fokus er musik, comedy og billedkunst på det strategiske såvel som det operative niveau. 

 

Salli Mortensen

Salli Mortensen har 16 års erfaring med tv- og presseeksponering af musikere, kunstnere og artister. Salli ejer firmaet Alphahun og er bl.a. personlig publicist for L.O.C. og Aura Dione og PR-ansvarlig for bl.a. Cirque du Soleil og Sommerballetten på Bellevue Teatret.

Allan Skov

Allan Skov er indehaver af Friendly PR og har arbejdet med PR, marketing og strategi i musik- & kulturbranchen de sidste 18 år, bl.a for danske artister som Lowly, PRISMA, Pernille Rosendahl, TopGunn, Agnes Obel, Bisse og Peter Sommer m.fl. Dertil udenlandske artister som Father John Misty, Kylie Minogue, Arlo Parks, Tiesto, Jungle, Girl In Red og Nick Cave m.fl. Han har desuden arbejdet med strategisk PR og marketing for spillesteder og klubber i Kbh. 
www.friendlypr.dk

Stine Nissen

Stine Nissen har de sidste 15 år arbejdet med presse og kommunikation til både presse, sociale medier og netværk. Hun har en solid erfaring med strategisk planlægning og kommunikation i såvel tv og radio som trykte medier og via digitale platforme. Stine har et stort kendskab til kulturverdenen og har tidligere været kommunikationschef i KODA og adm. dir. for Danmarks Underholdningsorkester A/S. Hun er også certificeret coach og tilbyder medietræning og personlig coaching.  
www.nissenco.dk

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS