Ørepropper og in-ears

Rabat på formstøbte ørepropper og in-ears

Vi har indgået en aftale med firmaet Safeears.dk om rabat på formstøbte ørepropper og in-ears, der sidder helt rigtigt i ørerne og dermed sikrer både en god lyd og kan passe ekstra godt ørene. Allerede på et moderat lydniveau får du bunden i musikken med og undgår unødig belastning af ørerne pga. højt lydtryk fra især mellemtone og diskant.

Formstøbte ørepropper

Formstøbte ørepropper er øreproppernes Rolls Royce. De er designet specielt efter den enkeltes øregang, og man opnår derfor optimal komfort. Formstøbte ørepropper er som regel fremstillet af silikone og slutter tæt i øregangen. I selve øreproppen er der placeret et lille filter, der dæmper musikken 15 til 25 decibel alt efter dine ønsker og behov. Se her

Medlemspris 1.495 kr + gratis afstøbning  = 1.495 kr. 
Normalpris 1.695 kr. + afstøbning 400 kr. = 2.095 kr. 
Spar 600 kr. 

BEMÆRK - ovenstående priser er ikke opdateret.

Formstøbte in-ears

Formstøbte in-ears bruges af sangere, musikere og teknikere til monitorering af tv- og liveperformances. De små monitors fås også med en ambience feature, der gør det muligt at høre omgivelserne, f.eks. publikum eller scenelyd. De fås i mange forskellige kvaliteter alt efter dine ønsker og behov, fra ca. 4.200 kr. og opefter.

Ved alle in-ears modellerne er en af fordelene, at de desuden også kan benyttes som høretelefoner, der med deres konstruktion samtidig passer på dine ører.

Som medlem af Dansk Artist Forbund får du 400 kr. i rabat og gratis afstøbning på alle in-ears.

Se alle produkterne her

Mere info, råd og vejledning

Hvis du vil benytte tilbuddet, kontakt In-ears på og få rabatten, når du oplyser dit medlemsnummer. 
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS