Krop og velvære

At være udøvende artist, hvad enten det er som fysisk artist, sanger, instrumentalist eller tryller, kræver det en god fysik, balance og masser af energi. Derfor har vi gode rabatter <
på træning og individuel coaching af forskellig art.


Body SDS elevbehandlinger

Body SDS er en holistisk, kropsterapeutisk behandlingsform, som tager afsæt i massage/kropsterapi, åndedrætsøvelser, meditation og samtaleterapi.

DAF-medlemmer tilbydes elevbehandlinger til favorabel pris med Body SDS fra Psyche Soma Kropsterapi v. Christoffer Gulløv.

Body SDS står for Body Self Development System og har
til formål, at hjælpe klienten med at give slip på fysiske og psykiske blokeringer, traumer og spændinger, for dermed at blive en både fysisk og psykisk stærkere, smidigere og mere afbalanceret version af sig selv.

Enkelte sessions eller forløb efter behov

Behandlingen tager udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker. Om det handler om mangel på energi, angst, stress, eller skader og skavanker har Body SDS’ metoder vist gode resultater igennem flere årtier. Med en fortid indenfor teater og scenekunst, har Christoffer Gulløv indgående kendskab til de udfordringer, der møder kunstnere og performere og tilbyder behandlinger specielt rettet mod de udfordringer og belastninger, der kommer med livet i en verden præget af præstationer og høje forventninger.

Der tilbydes enkelte sessioner og forløb efter ønsker og behov.
1 enkeltbehandling varer 50 minutter.

DAF.medlemspris 320,- kr. (inkl. 20 % rabat)
Normalpris: 400,- kr.

Kontakt og booking

Book din tid her

Behandlingerne foregår hos Soma Kropsterapi v. Christoffer Gulløv,  Kigkurren 8D, stuen, 2300 København S.For svar på spørgsmål kontakt Christoffer Gulløv på tlf. 22 12 19 39 eller

 

Gyrotonic

Gyrotonic Copenhagen

Få styrke, smidighed, bedre koordinationsevne og mere energi hos Gyrotonic Copenhagen i centrum af København. 

Træningen stammer oprindelig fra USA, og er en harmonisk blanding af yoga, gymnastik, tai chi og svømning. Systemet er anerkendt af læger, fysioterapeuter og sportsfolk for dens sammenhæng mellem muskler, centralnervesystem, led og åndedræt. Træningen former og trimmer kroppen dybt og blidt med udgangspunkt i kroppens indre linjer. 

Gyrokinesis
- er holdtræning på gulvet skiftevis siddende på en skammel, liggende på en måtte eller stående. De enkelte øvelser er kædet sammen i et glidende flow, så der opstår en cirkulær lethed uden overgang mellem de enkelte stillinger.

Gyrotonic 
- er bevægelser udført fra den specialbyggede træningsmaskine 'The Gyrotonic Tower Unit'. Træningen består af cirkulære vedvarende bevægelser via 100% justerbar grundstamme, greb, elastikker og vægte.

DAF-medlemmer får 25 % rabat på Intropakke og 20 % rabat på hold og øvrige tilbud.  

Læs mere på Gyrotonic Copenhagen

Yolates hos Miki Miki

Yolates er et træningsprogram, der giver styrke og smidighed. I træningen kombineres yoga og pilatesøvelser, som gør programmet varieret og spændende.

Medlemmer af Dansk Artist Forbund kan få 50 % rabat (dog højst 600 kr.) på forløb med yolates-undervisning hos Livingyolates  For at opnå rabatten skriv til koordinator Susanne Lyngaa på
Rabatten uddeles efter først til mølle princippet.

Læs mere om træningsformen på www.livingyolates.com

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS