Plus fordelskort

Medlemskort giver rabatter og fordele

Som medlem af DAF får også et PlusKort, der er et medlems-, fordels-, og rabatkort, som giver fordele og kontante rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

For at få rabat med dit PlusKort hos samarbejdspartnerne, skal du blot vise kortet i butikken. Handler du i en netbutik, hvor du kan få rabat med PlusKortet, skal du følge den vejledning, der er skrevet på partnerens underside på pluskort.dk.

Fra den 16.januar 2024 udsteder PlusKort ikke længere nye, fysiske plastikkort. Eksisterende kort kan stadig anvendes indtil de udløber. 

Hav altid kortet ved hånden med PlusKort app'en
Download PlusKorts app, så har du altid kortet på mobilen og får nemt adgang til massevis af gode fordele og kontante rabatter. 

Søg rabatter og fordele


PlusGuldkort - et Mastercard

Ønsker du et betalingskort, kan du ansøge om et Plus Guldkort. Kortet er også et MasterCard og kan bruges 25 mio. steder i verden og mere end 30.000 steder i Danmark. Kortet kan bruges på rejser og mere end 25 millioner butikker over hele verden tager imod MasterCard.

Med et Guldkort får du automatisk rabat hos et stort udvalg af PlusKort partnerne, når du betaler med kortet. Viser du kortet hos de øvrige partnere får du naturligvis også din rabat. 

Læs mere om vilkårene for Plus Guldkort  


Om PlusKortet

PlusKort drives af den nye fælles hovedorganisation FH.

Kortet er medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger i FH som ønsker det. 

PlusKort er en selvstændig virksomhed og giver næsten 1 mio. fagforeningsmedlemmer adgang til kontante rabatter og fordele.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS