Terapi og coaching

Coachende og terapeutiske samtaler med psykolog Troels Boberg

Står du midt i en svær periode af livet? Eller lider du af angst, depression, stress eller lavt selvværd? 

Få hjælp til at navigere i artistlivets udfordringer

De seneste 10 år har Troels Boberg haft fokus på at hjælpe kreative profes-sionelle, der oplever livsforandringer, stress, sorg, angst, depression, svigtende selvværd, manglende motivation og andre problemstillinger, som hæmmer livsudfoldelsen og påvirker relationer.

Med en faglig baggrund som psykolog og en bred erfaring med artister og musikere, forstår han de komplekse dynamikker, der ofte ledsager et liv i kreativitetens tjeneste.

Jeg ser frem til at arbejde med dig, uanset om du søger støtte til at navigere i personlige udfordringer, ønsker at udvikle nye kreative færdigheder, eller har brug for en fortrolig samtalepartner til at reflektere over dit private eller professionelle liv. 
Jeg er bredt funderet i det terapeutiske felt og kan tilbyde dig samtaler med udgangspunkt i det, som har betydning for dig. Jeg lægger stor vægt på, at vanskeligheder ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og glæde i livet. 


Som medlem af DAF nyder du en fordelagtig pris på kun 840 kr., hvilket inkluderer en eksklusiv 30 % rabat.Standardprisen for 1,5-timers konsultation er 1.200 kr.

Kontakt og mere info: www.denkreativeimpuls.dk - eller tlf. 28701070

Individuelle samtaler med Psykolog Lise Liv Skovgaard

- Få talt om og arbejdet med det som udfordrer og/eller få redskaber til  forebyggende mentaltræning

Mentaltræning og terapeutiske/aflastende/udviklende samtaler er almindeligt brugt indenfor mange fag, som af forskellige årsager kan forekomme belastende. For udøvende kunstnere kan det at stå på scenen, at skulle finde det næste job, at genopfinde sig selv, at passe familie og venner, at sælge sig selv, at være kreativ og alt muligt andet være forbundet med mange udfordringer. Udfordringer som kan føre til en øget mængde bekymringer og risiko for blandt andet depression, angst og misbrug.

Mentalsundhed som udgangspunkt for et sundt artist-liv
I Ownershipbalance betyder arbejdet med mentalsundhed konkrete redskaber til at arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre og strategier. Når vi bliver bevidste om de overgange
og udfordringer, som naturligt følger med de fleste artisters liv, kan vi forebygge en del af de psykiske belastninger som den enkelte gennemlever. Særligt er det centralt at arbejde med
at håndtere udfordringer uden overdreven bekymring, hvilket kan være særlig svært, når vi
er hårdt pressede.

Har du brug for at tale om din situation og/eller få redskaber til at håndtere karrieremæssige udfordringer bedst muligt? Ved bare få sessions og de relevante værktøjer, kan du komme langt. 

DAF-medlemmer får 30 % rabat på individuelle samtaler

Kontakt for samtale og spørgsmål www.liseliv.dk

Lise Liv Skovgaard er psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet, vocalcoach og sangerinde. Hun har de sidste mange år arbejdet med performere, både teknisk og mentalt. Hun tilbyder udøvende kunstnere/artister og mennesker med  præstationsangst, nervøsitet og angstproblematikker konkrete teknikker og samtaler til at håndtere det til tider udfordrende liv. 


 

Mentaltræning og coaching hos Gitte Karvonen

Oplever du kreativ tomhed, sceneskræk, eller er det svært at finde dit kreative udtryk og potentiale?
Har du dårlig trivsel, eller angst  - måske i samarbejdet i f.eks bands og ensembler?

Gitte Karvonen har opbygget en grundig, kompetent viden om livet og udfordringerne for kreative mennesker gennem mere end 20 år.

Undersøgelser viser, at musikere har tre gange så stor risiko for angst og depression som andre brancher. Det vilkår blev min motivation for at arbejde som mentaltræner og coach som selvstændig. Jeg arbejder konkret, nærværende og uden berøringsangst. Nogle gange er et råd det bedste, der kan ske, andre gange er processen med selv at finde frem til svaret den altafgørende brik til at løse puslespillet. Derfor bruger jeg både mentaltræning og coaching.

Mentaltræningens kerne er at træne og forberede hjernen på udfordringer, der venter, så du trives bedst muligt og præsterer bedst muligt. Jeg deler af min viden og kommer med forslag og ideer til løsninger på dét, du står i. Når jeg coacher er spørgsmålene klassisk åbne, og leder frem til at du selv finder løsningerne. Begge dele er givtigt, effektivt og gavnligt. 

En session på 60 minutter koster kr. 800 + moms for DAF-medlemmer
Normalprisen er kr. 975 + moms. Husk at dine sessions kan være fradragsberettigede.

Gitte Karvonen har base i Aarhus, men arbejder i hele landet - sessions kan foregå hos Gitte, hos dig eller online.

Kontakt og mere info på www.gittekarvonen.dk,


 

Samtaleterapi for kunstnere med Asger Johannes Steenholdt – Exam. Gestaltterapeut

Pris: Prisen for en times psykoterapeutisk konsultation er 765,- for DAF medlemmer.

Hvor: Østerbro, Hornbæk, online eller telefonisk

Vil du lære dig selv bedre at kende?
Ønsker du at forbedre dine relationer, din karriere og dit liv? Så kan gestaltterapi være noget for dig.

Gestaltterapi hjælper dig med at blive mere bevidst om dig selv og dine omgivelser. Når du forstår, hvad  dine tanker, følelser og sansninger fortæller dig, kan du træffe mere bevidste valg.

Samtalerne kan hjælpe dig med at opnå en række mål, herunder:

  • Øget selverkendelse
  • Forbedrede relationelle kompetencer
  • Ændring af uhensigtsmæssige mønstre
  • Mere bevidste og langtidsholdbare karrierevalg


Hvordan fungerer det?

Gestaltterapi er en helhedsorienteret samtaleterapi, der lægger vægt på samspillet mellem dine tanker, følelser og kropssensationer. Formålet er at opnå klarhed for over det, der sker i dit liv, så du kan tage bevidste og ansvarlige valg, der støtter dig i det, du ønsker at opnå.


Er det noget for dig?

Gestaltterapi er ikke kun for dem med specifikke problemer eller diagnoser. Det er også for dig, der ønsker at forbedre din livskvalitet og trives på en mere bevidst måde - både privat, personligt og professionelt.

Mange kunstnere kæmper med angst, depression, sceneskræk, stress, nervøsitet, konflikter, søvnproblemer eller misbrug. Uanset hvad du måtte slås med, er det min erfaring at gestaltterapi kan være hjælpsomt.

Jeg er uddannet, eksamineret gestaltterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og har klinik på Østerbro i København. Jeg arbejder også på Zoom, hvis du er på tour eller er forhindret i at møde op fysisk. Alle samtaler er fortrolige, og som medlem af Dansk Artist Forbund får du en times konsultation for 765,- kr. 


Booking

Du booker din tid direkte på https://www.asgersteenholdt.com/book-nu/ - tast ”DAF” for at få din rabat.


 

Terapi og coaching ved Monique Spartalis

Er der drømme, du har givet op på? 
Er der steder i dit liv, hvor du synes, du er gået i stå og ikke ved hvad du skal, vil eller har lyst til? 
Føler du dig udfordret eller vil du bare gerne have det bedre med dig selv? 

Når vi har ondt i sjælen, er der ofte ikke rigtig nogen vi kan dele vore inderste tanker med. Vi vil ikke være til besvær eller belemre andre, specielt ikke vore nærmeste.
Hvem kan jeg lette mit hjerte og sige tingene højt overfor, uden at føle jeg bliver dømt, for det jeg siger og har gjort forkert?

Uanset hvad der fylder i dit liv, så kan jeg støtte dig og hjælpe dig videre.

Har du lyst til at mærke, hvilken forskel det gør for dig at blive coachet eller få terapi? Eller vil du bare gerne høre mere? Så send mig en besked på eller ring på tlf. 20916655.

Alt hvad der bliver sagt mellem os, er fuldt fortroligt..

Pris: 1 session á 60 min. varighed koster 700,- for medlemmer af Dansk Artist Forbund. Normalpris 1200,- kr.

DAF-medlemmer får 42 % rabat på individuelle sessions.

Monique Spartalis er uddannet psykoterapeut, Life- og Business coach samt Master i NLP (kognitiv psykologi). Hun er derudover sangerinde. Hun har altid interesseret sig for personlig udvikling og lederskab, og har rådgivet mennesker i over 20 år. Hun har klinik i København.

Få mere information her


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS