Testamente + rådgivning

Et testamente er den sikreste måde at sørge for, at dine ønsker bliver fulgt, når du dør. På den digitale platform TestaViva kan du lave et testamente helt gratis. Når du har oprettet testamentet, gemmer TestaViva det, og den dag der er brug for det kan de rette personer få adgang til det.

Gratis juridisk rådgivning til medlemmer

Der er mange ting at tage højde for, når man skal skrive testamente. Har du brug for hjælp eller råd i forbindelse med at skrive testamente, kan du som medlem i Dansk Artist Forbund få op til fem timers gratis rådgivning fra en af TestaVivas jurister.

TestaViva gemmer dine ønsker

På den digitale platform kan du nemt og gratis oprette og holde styr på de vigtigste juridiske dokumenter, fx testamente eller ægtepagt. Har du spørgsmål, kan du kontakte TestaViva eller se de mest almindelige spørgsmål og svar på deres site.
 
Dansk Artist samarbejder med TestaViva, fordi det giver en god mulighed for at oprette og samle personlige juridiske dokumenter. Vær opmærksom på at du kan blive tilbudt andre produkter fra TestaViva mod betaling. Forbundet er uden ansvar for den rådgivning, du får, og de valg du træffer.
 
 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS