Fakta om fordelingsudvalget

Det aktuelle fordelingsudvalg består af:

Nanna Larsen (sanger og sangskriver)
Sunniva Byvard (artist)
Asger Steenholdt (guitarist, bassist og komponist)

Mere info om udvalgsmedlemmerne

Udtalelse fra fordelingsudvalget

"Vi har vurderet de indkomne ansøgninger ud fra 3 overordnede parametre: Autencititet, Originalitet og Muligheden for at nå ud til et publikum. Hvis en ansøgning har været meget genretro har vi vægtet niveauet for udøvelsen i særlig grad. Midlerne er desværre begrænsede og vi ville gerne have kunnet give større beløb end vi gjorde. Nogle projekter har vi undladt at støtte, for på denne måde at give mulighed for at søge snart igen, måske med mulighed for et højere beløb end vi ville kunne give i denne runde.

Vi har haft en række ansøgninger om støtte til projekter, som grundet Corona-krisen ikke har kunnet gennemføres med den planlagte tidsplan. Vi har valgt at følge DAFs anvisning og kigge på projektets kvalitet ud fra ovenstående kriterier og satset på at projektet kan gennemføres på et senere tidspunkt. Dette har vi gjort, fordi vi gerne vil give håb for kulturen og ikke synes det giver mening, at ansøgere skal søge igen, når projektet allerede er støtteværdigt på trods af, at det er blevet udskudt." 

Fakta om seneste uddeling

Ved ansøgningsfristen den 28. februar 2020 var der i alt indkommet 205 ansøgninger. Fordelingsudvalget under DAFs bestyrelse holdt efter ca 1½ måneds forberedelse (læs- og lytning) fordelingsudvalgsmøde den i maj måned.

Her blev fordelt i alt 400.00.kr. på 67 ansøgninger i beløbstørrelsen 3.000 - 10.000 kr. 

Svar til ansøgere sendes ud per mail medio juni.
Næste frist for ansøgning kan ses her
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS