ARKIV generalforsamling 2020

Foto: Frederik Jyll
Stefan Dalsgård Luth - producer & sangskriver

Kandidat i Musikvidenskab fra Københavns Universitet og har stor erfaring som producer og
sangskriver gennem sessions og camps. Har publishing deal med GL Music og Catapult Music samt fået placeret sange i både ind- og udland.

“Jeg vil arbejde benhårdt for at forbedre og optimere sangskrivere og produceres vilkår i branchen, samt adressere emnet om betalingen af musiske ydelser, særligt for upcoming producere og sangskrivere”.

Se mere på instagram
 

Foto: Valdis Jansons

Gudrun Holck - solist / performer

Sanger, performer & sangskriver, kreativ iværk-sætter, CVT coach og huskunstner. Har udgivet 2 soloalbum og flere film på eget selskab. Skabte med en lettisk billedkunstner 'Set Sound to Riga Circus' til Rigas gamle cirkusbygning - en performance og nytænkning af cirkusgenren.

"Sidste år vandt jeg 6 års retssag mod SKAT. Jeg vil arbejde for en bedre skattebehandling for kunstnere. Som brobygger, kulturelt og tværkunstnerisk, og vil også jeg gerne styrke at DAF er med til at skabe nye arbejdsmuligheder for kunstnere i samfundet."

Se mere på website og youtube
 


Foto: Ea Verdoner

August Rosenbaum - solist

Pianist, producer og komponist. Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2012, har udgivet soloalbums siden 2010, samt arbejdet som filmkomponist, music director og arrangør i ind- og udland. 

"Jeg stiller op til bestyrelsen fordi jeg gerne vil involvere mig i DAF’s vigtige arbejde for kunstneres professionelle vilkår. Jeg brænder for at fremtidssikre skabende kunstneres ophav og udbrede forståelsen af værdien af vores arbejde i det moderne kulturlandskab." 

Se mere på wikipedia og instagram


Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS