Flere kontrakter og aftaler

Managementaftale

En managers opgave er i enhver henseende at arbejde for optimering af artistens karriere. En manager arbejder typisk for dig mod at få en andel af indtægterne fra dine aktiviteter. Hos DAF kan du få gennemlæst, forklaret og – hvis du måtte ønske det – forhandlet din managementkontrakt, således at den bliver tilpasset dine individuelle krav og ønsker om bl.a. hvad din manager skal arbejde for og hvad han skal have for det.

Synkroniseringsaftale

Når din musik bruges sammen med billeder f.eks. på en film eller i en reklame, kaldes det ofte synkronisering. Betingelserne for brugen af din musik vil ofte blive nedfældet i en aftale. Hos DAF kan du få rådgivning om aftalen både som tekstforfatter og komponist, som udøvende kunstner og evt. som pladeselskab.

Aftaler om bla. reklame, merchandise og teaterforestillinger

Du kan få rådgivning om stort set alle aftaler, der vedrører dit virke som artist, blandt andet merchandiseaftaler, reklamekontrakter, kontrakter om brug af din musik i teaterforestillinger eller teaterkontrakter, hvor du medvirker som artist eller musiker og lignende aftaler.

Få gennemlæst, forklaret og forhandlet dine aftaler individuelt

Inden du indgår en aftale eller kontrakt kan du få den gennemgået på et personligt møde. Forbundets jurister forklarer indholdet af aftalen, dens konsekvenser og forklarer aftalens økonomi. Du kan også få en af forbundets jurister til at forhandle kontrakten på din vegne, hvis du ønsker det.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS