Bestyrelse

Foto: Isak Hoffmeyer

Sara Indrio

- forperson


Solist, uddannet som percussionist fra RMC i København og erfaren session-musiker og solist. 
Har udgivet fem albums som musiker, producer og sanger/sangskriver og skrevet musik til film, TV serier og teater-forestillinger.
Er en erfaren formidler med et personligt fagpolitisk engagement og en overbygningsuddannelse i journalistik.


 


 

Marianne Lewandowski,

- næstforperson

Musiker, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. 
Marianne Lewandowski arbejder som musisk artist ​for en række danske og udenlandske artister og med egne projekter og kan skrive både percussionist, keyboardspiller, guitarist, trommeslager og sanger på cv’et. Har også erfaring med undervisning, session-arbejde og børneteater - har startet og administrerer facebook-siden Musikere i Danmark. 

Medlem af DAFs forretningsudvalg og fordelingsudvalg.

 


Betina Følleslev

Sanger og sangskriver i duoen Strawberry Blonde, i soloprojektet SOLSORT samt børnemusik-trioen Bjørnetjenesten -  og har udgivet 4 album. 
Uddannet Cand. mag. i Designledelse og har fokus på brobygning ml. kreative fag/processer og forretningsudvikling. Arbejder desuden med kreative pop-up workshops, kulturel konceptudvikling og festivalledelse.

Medlem af  DAF's forretningsudvalg.

 


Foto: Philippe Motet Jessen

Bryan Rice

Etableret sanger/sangskriver indenfor engelsksproget pop. Har udgivet en lang række soloalbum og hit-singler i ind- og udland.
Selvlært DIY-artist med eget label og musik-iværksætter, der gerne involverer og ytrer sig. Uddannet fra DMJX i Social Medie strategi samt CBS i Spansk og Engelsk.

I bestyrelsen har Bryan poster som medlem af Spil Dansk bestyrelsen og har får tildelt en 4-årig plads i Københavns Kommunes musikudvalg.


 


Gry Møller Lambertsen

Artist og producent indenfor nycirkus og medstifter af produktionshuset ”DYNAMO” i Odense.
Arbejder for anerkendelse og kendskab til nycirkus-genren, etablering af øvelokaler, scenerum og samarbejde på tværs af scenekunstneriske genrer og lande.

Medlem af DAFs forretningsudvalg.

 

 


 


Foto: Claus Peuckert

Helle Henning


Sanger, sangskriver & forfatter, uddannet på RMC i København.
Sanger i BLAST, Singers og Helle Henning Kvartet. Har stor live-erfaring fra både DK og mange turneer i udlandet. Med-opfinder af skriveværktøjet "Ordstormer". Har også et ben i undervisningsverdenen som lærer i sang, sangskrivning og pædagogik på Syddansk Musikkonservatorium.
Har udgivet 4 albums i eget navn. Medforfatter på Gyldendal udgivelsen "MOR - om at have en og være en".

 


Benjamin Koppel

Saxofonist, komponist, forfatter og direktør for musikvirksomheden Cowbell Music.
Spiller med internationale jazzmusikere, danske popnavne og symfoniorkestre i udlandet – og har udgivet flere end 35 cd’er som solist, komponeret mere end 200 stykker musik og medvirket på flere end 100 cd-produktioner.

Udgiver musik via Cowbell Music og arrangerer koncerter og festivaler.


 


Sunniva Byvard

Fysisk artist og håndstandspecialist.

Arbejder med cirkus indenfor fysiske scenekunst og optræder både på danske og udenlandske produktioner.  

Jeg ser mig selv meget i øjenhøjde med de yngre og nyuddannede medlemmer som vi har i DAF og har en stor forståelse for de problematikker, bekymringer, muligheder og valg der kommer til at sætte retningen fremover.

Arbejder i bestyrelsen for anerkendelsen af cirkus som kunstform, etablering af træningsfaciliteter for professionelle, og flere fagligt baserede anmeldere af kunstarterne indenfor de fysiske sceneudtryk.
Har også et særlig fokus på bæredygtige scenekunst og hvordan artisternes eget forbund kan blive mere grønt. 

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS