Bestyrelse

Foto: Isak Hoffmeyer

Sara Indrio

- formand


Solist, uddannet som percussionist fra RMC i København og erfaren session-musiker og solist. 
Har udgivet fem albums som musiker, producer og sanger/sangskriver og skrevet musik til film, TV serier og teater-forestillinger.
Er en erfaren formidler med et personligt fagpolitisk engagement og en overbygningsuddannelse i journalistik..  


 

Asger Steenholdt

- næstformand


Instrumentatlist med mere end 30 års arbejde som professionel musiker.
Har arbedet som sideman med bl.a. Lars H.U.G., Caroline Henderson, Love Shop  m. fl., en lang karriere som medlem i Big Fat Snake og en del egne udgivelser. Bruger musikkens kompetencer i sit arbejde som procesfacilitator, ledercoach og konsulent. 


Betina Følleslev

 

Sanger og sangskriver i duoen Strawberry Blonde, i soloprojektet SOLSORT samt børnemusik-trioen Bjørnetjenesten -  og har udgivet 4 album. 
Uddannet Cand. mag. i Designledelse og har fokus på brobygning ml. kreative fag/processer og forretningsudvikling. Arbejder desuden med kreative pop-up workshops, kulturel konceptudvikling og festivalledelse.

 


Foto: Philippe Motet Jessen

Bryan Rice

 

Etableret sanger/sangskriver indenfor engelsk-sproget pop. Har udgivet en lang række solo-album og hit-singler i ind- og udland.

Selvlært DIY-artist med eget label og musik-iværksætter, der gerne involverer og ytrer sig. Uddannet fra DMJX i Social Medie strategi samt CBS i Spansk og Engelsk.


 


Gry Møller LambertsenArtist og producent indenfor nycirkus og medstifter af produktionshuset ”DYNAMO” i Odense.

Arbejder for anerkendelse og kendskab til nycirkus-genren, etablering af øvelokaler, scenerum og samarbejde på tværs af scenekunstneriske genrer og lande.

 


 


Foto: Claus Peuckert

Helle HenningSanger & sangskriver, uddannet på RMC i København.
Sanger i BLAST, Singers og Helle Henning Kvartet. Har stor live-erfaring fra både DK og mange turneer i udlandet. Med-opfinder af skriveværktøjet "Ordstormer". Har også et ben i undervisningsverdenen som lærer i sang, sangskrivning og pædagogik på Syddansk Musikkonservatorium.
Har udgivet 4 album i eget navn..


 


Foto: Christina Jensen

Linette Damsted

 


Solist, skabende og udøvende artist - har under navnet MOZAÍK udgivet musik i en årrække.

Uddannet fra Statskundskab med speciale i ophavsret og musikorganisationers påvirkning på de politiske beslutningsprocesser. 
Har de sidste tre år siddet i DPA´s bestyrelse og arbejdet for Koda. 


Foto: Alex Høgh Andersen

Mads LangerSolist, sangskriver og producer. Har som multiinstrumentalist, sanger og sangskriver 6 albums og talrige singler på cv’et.

Har har løbende gennem sin karriere deltaget i den offentlige debat. Både med kronikker og tv-indslag.
 

 


 


Marianne Lewandowski,
Instrumentalist, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium.
Turnerer fast med Tina Dickow og Lis Sørensen. Har turne-ret med Agnes Obel, Dorthe Gerlach, Helgi Johnson m.fl. Musiker i div. TV-shows. Erfaring med undervisning, session-arbejde og børneteater.  


Sunniva ByvardArtist, arbejder indenfor fysisk scenekunst og moderne cirkus - uddannet i Danmark og Sverige.
Har fokus på at styrke de professionelle artister indenfor cirkusgenrerne. Ønsker et stærkere og mere kvalitetssikret samarbejde mellem artist og arbejdsgiver, f.eks. via en bookingplatform og specifikke retningslinjer for aftaler omkring nycirkusjobs.

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS