Medarbejdere

Sara Indrio

Formand

Se formandens arbejdsområder og tillidshverv

Foto på vej ..

Allan Holbæk

Kasserer


Bogholder for forbund og A-kasse og varetager videreudbetalinger ved TV-optræden og kabelvederlag, skatteoplysning, udbetaling af legater fra de kollektive rettighedsmidler.

Rikke Lie Flensburg

IT-systemadministrator / Medlemskonsulent


Administrator af DAFs gennemgående IT-system, herunder løbende tilretning og udvikling. Tilrettelægger og koordinerer kurser, udvikler og administrerer medlemstilbud, herunder PressRoom, registrerer ind- og udmeldelser, sekretær for DAFs fordelingsudvalg til de kollektive rettighedsmidler. Er en del af DAFs web- og kommunikationsteam herunder www., ARTISTinfo, medlemsinfo og Facebook.

Donna Cadogan

Kursus & medlemskonsulent
dc@artisten.dk
Udvikling og administration af kurser & medlemstilbud, administration af ansøgninger til de kollektive rettighedsmidler, og diverse andre medlemsrelaterede projekter.

Susanne Lyngaa

Sekretær

Indkøb, mail, tlf. og adresseændringer, fakturering, journalisering, nytegning og opdateringer af instrumentforsikring, medlemstilbud bl.a. Lille Skiveren. 

Dorthe Vincentzen

Redaktør og forsikringskoordinator

Redigerer fagbladet ARTISTEN og det elektroniske nyhedsbrev ARTISTinfo. Tilrettelægger kurser og koordinerer forsikringer. Arbejder i DAFs web- og kommunikationsteam. Projektleder på www.ny-cirkus.dk og repræsenterer DAF i Cirkusmuseets bestyrelse. 
 

Dorthe Korfitzen

Arbejdsmarkedskonsulent


Individuel medlemsrådgivning i forbundet under arbejdsmarkeds- og sociallovgivning. Arbejder i DAFs web- og kommunikationsteam.

Nathalie Rothe

Advokat

Rådgivning i forbindelse med retssager, kontrakts-forhandling, aftaleretlige spørgsmål, misligholdelser af kontrakter, spørgsmål om udgivelse af egen musik/udgivelser på eget selskab.
 

Jens Skov Thomsen

Juridisk konsulent

Kontraktforhandling, aftaleretlige spørgsmål, kontraktmisligholdelser samt krænkelsessager og inkassosager. Spørgsmål om udgivelse af egen musik/udgivelser på eget selskab, ophavsretlige spørgsmål og overenskomster og tariffer. 
Repræsenterer DAF i Samrådet for Ophavsret.

Christina Klein

Juridisk konsulent
ck@artisten.dk

Aftaleretlige spørgsmål og kontrakter, herunder forhandling og kontraktmisligholdelser. Spørgsmål vedr. individuel ansættelsesret, overenskomster og tariffer samt krænkelsessager og inkassosager. 

Artisternes a-kasse:

Marianne Holbæk

Sagsbehandler


Servicerer medlemmer med fødselsdato fra 1. - 10. og 25. - 31.

Joan Kristensen

Sagsbehandler


Servicerer medlemmer med fødselsdato fra 11. -  24.
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS