Åben invitation til launch af Tempi 29/4

Folktrioen Fru Skagerak på Tønder Festival 2016. Foto: Frants Kjellerup.
Den nystartede organisation Tempi, der dækker folk, world og beslægtede genrer er klar til at introducere musikere og branche til organisationens arbejde.

Alle er inviteret til fejring og launch af Tempi lørdag den 29. april hvor den nye organisation indvies med musik, artist talks, paneldebat og åben dialog. 

Artisttalk og jam
Dagen bliver krydret med musikalske indslag og korte artist talks. På programmet er bl.a. Mette Kathrine Jensen og Bjonko Stosic der demonstrerer tilgangen til deres instrumenter. Dagen slutter med mad, drikke og en fælles jam, så tag dit instrument under armen og vær med!

Fremtidens muligheder for musikken
Et panel bestående af Bjarke Svendsen (spillestedsleder/Jazzhouse + Global), Evrim Citirikkaya (projektleder/Det turkise telt), Poul Bjerager Christiansen (spillemand, stifter/Lirum Larum), Claudia Mambe Rodriquez (musiker) og Mette Kathrine Jensen (musiker) indleder en dialog om fremtidens muligheder for det musikalske område ’folk, world og beslægtede genrer’ med efterfølgende debat mellem alle fremmødte. Debatten modereres af Morten Alfred Høirup og dokumenteres grafisk af illustrator Katrine Clante.

Launch af Tempi
Hvornår: Lørdag den 29/4 kl. 16-20
Hvor: Nørrebro Teaters Foyer, Ravnsborggade 3, 2200 KBH N

Tilmelding nødvendig - senest den 19. april 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS