Ønsker du et mere bæredygtigt arbejdsliv?

Foto: Steve Marcus/Reuters

Så bliv en del af udviklingsprojektet GRO og få viden om og ideer til, hvordan du gør dit arbejdsliv i kulturbranchen mere bæredygtigt.

Artister og scenekunstnere søges
Forløbet er for artister, musikere og scene-
kunstnere der vil være med til at skabe et længerevarende og bæredygtigt arbejdsliv, og sammen finde løsninger på nogle af de udfordringer og modsætningsforhold som er særlige for kunstnernes arbejdsliv.

Sparring og inspiration
Du bliver en del af en vækstgruppe, der deler viden og erfaringer. Igennem samtaler, sparring, refleksioner og løsninger i vækstgruppen får du ny viden og inspiration fra andre og kan begynde at handle anderledes. Det fremmer din mulighed for at kunne navigere bedre trods branchens ofte svære vilkår og rammer.

6 eftermiddage i København
Vækstgruppen mødes i København 6 gange i løbet af foråret, og der er afsat tid til at arbejde og reflektere på egen hånd mellem møderne. Artister, scenekunstnere og musikere indenfor alle genrer er velkomne. Du skal have arbejdet og/eller studeret indenfor dit område i minimum 2 år.

Det gratis at være med og det er meget vigtigt at du kan deltage alle 6 gange, så tjek kalenderen før du tilmelder dig.

Tid: Vækstgruppen mødes 6 onsdage i København kl. 16 - 18

 8. marts - 22. marts - 29. marts - 19. april - 10. maj og 31. maj

Sted: Dansk Artist Forbund, Dronningensgade 68, København.

Tilmeld dig forløbet ved at sende en mail til procesleder Anne Mette Nørskov:

Fakta om udviklingsprojektet GRO
Forløbet har til formål at fremme bæredygtige arbejdsliv for kunst- og kulturarbejdere. Aron – Center for bæredygtigt arbejdsliv er med til at udvikle projektet, som er støttet af Velliv Foreningen. Derfor er det gratis at være med.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS