Artister hjælper kolleger på vej i L.A

Nordic LA giver arbejdsmuligheder på Hollywood Boulevard.
Sharin Foo på scenen til Siren Festival, Coney Island. Foto: Dave Wilson
Nordic LA er en ny platform for udøvende kunstnere der gerne vil arbejde i Los Angeles. Det er de initiativrige artister, Sharin Foo og Kristian Riis, der har startet projektet, som en kombination af en kulturambassade og et arbejdsfællesskab, hvor kunstnere kan møde potentielle samarbejdspartnere.

Los Angeles kaldes for verdens underholdningshovedstad men byen kan være svær at få hul på, uden et netværk. I Nordic LA  kan kunstnere arbejde, dele viden og få hjælp til at undgå de oplagte faldgruber i ’The City of Dreams’. 

Mere inspiration og færre fejl
Med projektet håber Sharin Foo at kunne dele inspiration og viden med kolleger og nye artister. Hun har siden årtusindskiftet været den ene halvdel af duoen The Raveonettes og flyttede til USA for ti år siden. Det har givet hende mange erfaringer med det amerikanske musikmiljø, som hun hellere end gerne dele ud af, fortæller hun til dr.dk

- I Raveonettes har vi for eksempel oplevet, at de folk, der skulle forvalte vores forretning og rådgive os, ikke altid har været til at stole på. Så derfor vil jeg gerne være med til at sige til de nye artister - 'lad være med at begå samme fejl som mig'.

Nordic LA til arbejde og lancering
Om dagen er Nordic LA et medlemsbaseret arbejdsfællesskab med mødelokaler, lyd- og produktionsstudie, lounge, scene og biograf. Man kan melde sig ind i og benytte faciliteterne 10 dage om måneden eller 10 dage om året, alt efter behov. Om aftenen vil stedet være åbent for offentlige arrangementer som  lanceringer, talks, udstillinger og koncerter med kunstnere fra hele Norden.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS