DAFs generalforsamling rykkes til 16. juni

Corona-krisen laver om på de fleste planer. Det gælder også Dansk Artist Forbunds næste generalforsamling, der bliver flyttet til juni måned.

Ved at rykke generalforsamlingen fra den 19. maj og til den 16. juni, håber DAFs bestyrelse at det til den tid er muligt at afholde et fysisk møde, siger næstformand Asger Steenholdt.

”Vi håber at det er muligt at samle medlemmerne til en generalforsamling den 16. juni. Vi følger selvfølgelig de sundhedsmæssige retningslinjer i organisationen, og hvis det viser sig umuligt når vi kommer tættere på, må vi finde en ny løsning. Sådan er corona-virkeligheden i disse måneder, og vi skal nok sørge for at holde artisterne løbende opdateret.”

Valg til bestyrelse og formandspost
På DAFs kommende generalforsamling skal der vælges medlemmer til DAFs bestyrelse samt ny formand. Alle medlemmer der har lyst til at stille op er velkomne. Frist for opstilling er 26. maj kl. 12.

Om DAFs generalforsamling den 16. juni 2020 

Alle medlemmer er velkomne på generalforsamlingen og modtager en direkte indkaldelse i slutningen
af maj måned. På dagen bliver regnskab og gennemsigtighedsrapport for 2019 fremlagt og gennemgået, efterfulgt af valg af bestyrelse, formand og kritiske revisorer.

LÆS OGSÅ: DAF skal have ny formand i 2020

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS