DMA 2020 live-show for inviterede 28/11

Annika Aakjær er vært for DMA 2020. Foto: Ole Rosenstand Svidt

På trods af corona-begrænsninger er det uundværlige danske musikliv blevet fejret i årets award-shows - med priser, optræden og behørig afstand. 

Lørdag den 28. november er det tid til DMA 2020, der indtager scenen i Royal Arena.  

For første gang er artist Annika Aakjær vært ved showet, der for at leve op til alle retningslinjer kun har plads til en meget lille kreds af særligt inviterede publikummer.

Om rollen som vært siger Annika Aakjær selv: “Det er en stor ting at få lov at stå i spidsen for DMA 2020, et år hvor musikkens vilkår er under pres. Og det er som regel under pres, at man viser, hvad man er gjort af. Årets show bliver et anderledes et af slagsen, og jeg glæder mig netop meget af samme årsag”.

De nominerede til DMA 2020 er løbende blevet offentliggjort på sociale medier og det fortsætter frem til showet. 

Listen af nominerede tæller allerede: Mekdes, Gilli, Tessa, Mads Langer, Lord Siva & Vera, Malurt, Drew og Harry Styles for bare at nævne et udpluk af de musiknavne der har markeret sig i forskellige kategorier i løbet af 2020. Flere navne kommer løbende til.

Se DMA 2020 på TV 2
DMA sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY den 28. november kl. 21.05. DMA kan også efter liveudsendelsen ses på TV 2 PLAY. Grundet corona er det i år ikke muligt at købe billetter til arrangementet.

DMA 2020 er arrangeret af musikselskabernes brancheorganisation IFPI og den nye danske musikstreamingtjeneste Moodagent.


 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS