Efterspørgsel efter cirkusundervisere

Mange børn vil gerne opleve cirkusgenrerne på egen krop og der er fortsat behov for dygtige cirkusundervisere i foreninger og klubber.Det kræver praktisk viden og teknisk og pædagogisk indsigt for at gøre cirkusundervisningen til en legende og udviklende oplevelse for børn. Foreningen Ørkenfortet, der har allerede har afholdt 3 cirkuspædagogiske grundkurser med deltagere fra hele landet, forventer flere i fremtiden. ”Vi oplever en stor efterspørgsel efter kvalificerede børne og unge undervisere” fortæller Anne Mette Nørskov fra foreningen.

Cirkus som leg og færdighed
Ørkenfortet tilbyder cirkusundervisning til børn i alderen 4- 16 år og har udviklet det cirkuspædagogiske grundkursus sammen med cirkusunderviser Marie Groth Wos. Over 2 kursusdage får deltagerne både teoretiske oplæg og praktiske øvelser der dygtiggør dem i børn og unges møde med cirkus som leg, som kunstart og som færdighed.

LÆS OGSÅ: Nye cirkusklubber for millioner

Viden på tværs af undervisere i Danmark
Undvisningen styrker fagligheden og tiltrækker professionelle artister og undervisere fra cirkusforeninger og klubber i hele landet, fortæller Anne Mette Nørskov.
Disse kurser skaber et erfaringsrum og en pædagogisk refleksion på tværs af undervisere i hele landet. Her deltager professionelle artister sammen med undervisere fra foreninger i f.eks. Aarhus, Salling, Odense, Horsens, Hvidovre. Det er med at til udvikle faglighed og netværk".

Næste kursus hos Ørkenfortet finder sted den 17. og 18.  marts i 2018. Læs mere om kursus og tilmelding

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS