Event 8/12 - Sundhed for kunstnere: Jagten på likes - lyst eller nød?

Kalenderen fuldbooket med jobs, klapsalver og masser af lyttere på Spotify. Livet som udøvende kunstner kan være yderst tilfredsstillende, men det kræver synlighed, succeshistorier og rigeligt med likes på de sociale medier. Men er det sundt for artister og andre kreative at være alt for fokuserede på succes og likes?

DAF inviterer til fyraftensdebat om erfaringer med like-kulturen, hvor du kan høre hvordan kollegaerne tackler jagten på synlighed og likes.  

Onsdag d. 8. december 2021 kl. 16.30 - 19.30 

Inden debatten kan du møde komponist, sanger og forfatter Thulla Christina Wamberg Kronaie, der fortæller om kampen for at stå ved sig selv og være den, hun er.

Hør hvordan hun har forsøgt at tæmme mylderet af indre stemmer, der jævnligt fortæller hende, at hun ikke er god nok. Thulla er aktuel med bogen og lydbogen ”Mit hoved er et radioteater”, som netop handler om den selvsaboterende tvivl. Hun vil læse op fra bogen og gå i dialog med nogle af sine indre stemmer for åbent tæppe. 

DAF serverer hvid julegløgg under oplæg og debat. Herefter slutter vi af med velgørende musik fra Tomas Raae/Lars Emil Riis Duo samt spicy pizzaslices og vand/vin/øl. 

Det er gratis for medlemmer at deltage. Pris for ikke-medlemmer er 100 kr. 

Der er et begrænset deltagerantal - så tilmeld dig nu.

TILMELD DIG HER

Arrangementet foregår på Dansk Artist Forbund - Dronningensgade 68 - 1420 København K

Thulla Christina Wamberg Kronaie
- har udgivet 11 cd’er og senest bogen og lydbogen ”Mit hoved er et radioteater” om hendes proces med at bremse den indre og ydre støj, for at kunne stå ved den hun er inderst inde og elske det liv, der er hendes. www.thulla.dk

Tomas Raae 
- er bassist, komponist og producer i mange forskellige sammenhænge, er netop aktuel med udgivelsen "Twilight", spiller med The Malibu Beachband og er en hyppigt brugt bassist. Ved denne lejlighed spiller Tomas Raae/Lars Emil Riis Duo lounge-impro med forkærlighed for caribisk og afrikansk musik. www.tomasraae.dk

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS