Intro til DAF: gratis a-kasse og forbund til nyuddannede


Klar til en kunstnerisk karriere?

Som nyuddannet fra et konservatorie eller en SU-godkendt artistuddannelse, kan du få 3 måneders gratis medlemskab af Dansk Artist Forbund og Artisternes a-kasse. 

Support til projekter og karriere
I forbundet kan du få juridisk rådgivning om kontrakter, ansættelser, forsikre dine instrumenter eller få sparring og support til dine projekter.

Rådgivning og a-kasse
Mange nyuddannede musikere, artister og sangere har gavn af individuel rådgivning f.eks. vedr. skatteforhold. I Artisternes a-kasse er du forsikret, så du i perioder uden arbejde kan modtage dagpenge. Artisternes a-kasse har 30 års erfaring og et indgående kendskab til kunstneres arbejdsforhold og den gældende lovgivning, så du som nyuddannet får den bedste start på dit arbejdsliv - læs mere

Hvem kan optages? 
Dansk Artist Forbund og Artisternes a-kasse optager nyuddannede dimittender fra så godt som alle anerkendte uddannelser inden for de udøvende kunstneres område, f.eks musikkonservatorierne.

Gå ikke glip af din dimittendret: tjek tidsfrist
Som nyuddannet har du ret til dagpenge, men vær opmærksom på tidsfristen. Inden 14 dage efter afsluttet uddannelse skal du skriftligt anmode a-kassen om optagelse og rettigheder som dimittend for at få ret til dagpenge som nyuddannet. Vi anbefaler at du anmoder om optagelse lige
inden eller straks efter din uddannelse sluttter (sidste eksamensdag).

Sådan gør du: bliv medlem 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS