Kombinatør-ordning forlænget til 8/7

Ordningen for kunstnere med sammensatte indtægter er forlænget med en måned og gælder for perioden 6. marts til og med 8. juli 2020.

Ansøgningsfrist er 8. juni
Den midlertidig kunststøtte-ordning er forlænget og dækker nu helt frem til 8. juli. Hvis du allerede har søgt om støtte fra denne ordning, vil du høre direkte fra Slots og Kulturstyrelsen om hvordan du skal forholde dig omkring forlængelsen. Der er ansøgningsfrist 8. juni

Kompensation for tabt indtægt
Kunststøtteordningen omhandler tabt indtægt for dit kunstneriske virke og dækker kunstnere med både A- og B-indkomst og skattepligtigt overskud fra selvstændig virksomhed - indtægten skal være på mindst 8.333 kr. pr. måned i gennemsnit. Læs mere om ordningen hos Kulturstyrelsen

DAF følger op på kunststøtteordningen
Dansk Artist Forbund følger med i hvordan ordningen administreres i praksis og undersøger hjælpepakkens vilkår og definitioner.

"Det er ret svær øvelse at få alle hjælpepakkerne til at spille optimalt sammen og vi stiller ofte opklarende spørgsmål til politikere og myndigheder, så vi kan hjælpe og rådgive vores medlemmer," siger DAFs arbejdsmarkedskonsulent Dorthe Korfitzen. 

Har du spørgsmål?
Skriv gerne til ordlyd eller definitioner i ordningen.


LÆS OGSÅ: Stil spørgsmål til hjælpepakker: webinar 26/5

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS