Ny Back on track - puljefrist 7/11

Nu kan artister og musikere igen søge til kickstart af shows, turneer eller sceneprojekter der på grund af nedlukninger har været sat på pause i løbet af de sidste par år.

Der var stor søgning da Dansk Artist Forbund åbnede den første Back-on-track pulje i foråret 2022 og nu gentager vi succesen og åbner for ansøgning indtil 7. november 2022.

Søg tilskud til kickstart 
Puljen kan hjælpe udgivelser, forestillinger eller en turné, som blev forhindret af Corona, i gang igen. Der kan søges til produktion eller udvikling af en forestilling, et boost fra en mentor eller forretningsguru, eller tilskud til SoMe og marketing, der kan hjælpe projektet tilbage på sporet og ud på scenerne.

Ansøgningsfrist 7/11 kl. 12
Back-on-track puljen kan søges af artister og musikere indenfor alle genrer af musik og scenekunst med henblik på at få eksisterende projekter tilbage på sporet.

Ansøgningsfrist er mandag den 7. november kl. 12 - og der kan forventes svar i slutningen af november. Søg Back on Track puljen her

Bemærk - puljen kan ikke søges til indspilning, mix og mastering - se andre ansøgningsmuligheder i individuelle puljer

Back-on-track puljen er finansieret af DAF og Performex
Puljen er oprettet via kollektive midler fra Performex og skal medvirke til at understøtte og kickstarte udøvernes aktiviteter efter samfundets genåbning uden restriktioner for forsamling.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS