Nyt ARTISTEN på gaden nu!

Det nye nummer af ARTISTEN er på gaden, på nettet og i din postkasse allerede. I dette nummer kan du se billeder fra årets velbesøgte sommerfest, hvor Nulle (Elith Nykjær Jørgensen) og Henrik Lehmann blandt andet var de glade, men overraskede, modtagere af æresmedlemsskab af DAF.

Du kan som vanligt læse et indgående portræt af en artist - denne gang multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren, som fortæller, hvordan de rette musikalske valg bliver taget med hjertet.

Du kan også få en opfordring til at sende dine sange ind til at konkurrere i det kommende Melodi Grand Prix, og høre hvorfor DRs producer mener, netop DAFs medlemmer har en chance for at vinde Melodi Grand Prix.

Der er også gode hands on råd til bedre markedsføring på Facebook og andre sociale medier, som, trods hvad mange tror, ikke nødvendigvis giver en nemmere adgang til publikum eller mere opmærksomhed omkring dit kunstneriske produkt. Og sidst, men ikke mindst, kan du få relevant viden om løst og fast, tips og tricks samt relevante nedslag i kulturpolitik og i hvad der rører sig i artistbrancherne. 

Vi bestræber os som altid på at give faglighed og relevans til vores artikler. Har du spørgsmål, ideer, ris eller ros er du velkommen til at skrive til  

Du kan læse og dele artikler fra dette link
 
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS